Haritalardan EP Kalkması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DARK3 tarafından 1 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DARK3

DARK3 User

haritalardan neden elit puan artik vermicek onu anlamiyorum herhalde kaldirdiginiz zaman elit puani ek odul ekleyin kac yildir oyunu oynuyorum boyle ilk defa duydum zaten rutbe almak zor oluyo haritadan elit puan tp kasiyorduk artik kasamicaz yenilik getirdiniz oyuna guzel de elit puan kaldirilmamali

2. DARK3

DARK3 User

bide bi ricam olucak su rutbeler eskisi gibi olsa cok guzel olur full+full gemimle geziyorum rutbeler cok ezk oyundan soguyoruz lutfen su rutbeler eskisi gibi olsun kolay gelsin

3. capt

capt User

yakında haritaların verdiği tecrübe puanlarıda kalkarsa şaşırmamak lazım

4. mamı_55

mamı_55 User

Bot kullanan oyuncular için oldukça kötü bir durum olsa gerek. En çok onlar üzülmüştür bu duruma. Rütbe gibi bir derdim olmadığı için umursamıyorum bile. :cool: Artık ligde sıraya girmem daha kolay olacak. Aylık milyarlarca elit puan yapanlar olmayacak. :D Botu engelle(ye)mediler böyle bir çözüm buldular.

5. capt

capt User

bunun bot çözümüyle ne ilgisi var botu böylemi engelliyecekler bot kullanan yine kullanıcak inci tp kasan yine kasacak

6. recvol

recvol User

haritalardan elit puanlar kaldırıldı iyi oldu haritaları bot kullanarak yapan arkadaşlar artık sadece tecrube puanına kalmış durumdalar belki yakında onuda kaldırırlar sadece gülle ile elit puan toplanır ve yeni haritalar çok kısa bir zamanda geldiğine göre artık oyunda çok sık yenilik görebileceğiz

7. DARK3

DARK3 User

Botculara kotu oldu ama oyunun icinde elit puan kaldirilmasi falan normal bot kullanmayan oyuncularin ne sucu var yaw bu botcular yine amiral topu takip kasarlar bunlarin ban almasi lazim oyunun icinde onu eksit bunu kaldir la olmaz baska cozum yapilmali

8. Ayrıca aşağıdaki bonus harita dalgalarının verdiği elit puan ödülleri kaldırılmıştır.

Başak haritası
    Oğlak haritası
    Yay haritası
    Yengeç haritası
    peki parayla aldığımız haritalardan da kaldırıldı mı ?o_O

9. Enesç

Enesç User

tabikide kaldırılmamıştır :D

10. 08ger08

08ger08 User

belli ki 25-30 level haritalarında ELP veren npc veya admiral olarak yoksa ELP'yi bu kadar kolay kaldıramazlar haritalardan

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Şuan için neden kalkacak bizlerde henüz anlamış değiliz zira detaylı bilgi verilmedi sadece forumda duyurduğumuz şekilde kalkacağı söylendi. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi gelirse, sizler ile forum üzerinden paylaşacağız.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2017
  12. neden kaldırıldı acaba haritalardan gelen ep bonusları nerden kasacaz artık biz ep yi ?
    @Bigpatron

13. AKHILON

AKHILON User

amiral topları ve elit gülle sıkarak :)

14. Dün bir arkadaş yazmış gerçekten mantıklı olmuş bot ile ep kasanlar için bir nebzede olsa onlara bir darbe niteliği taşıdığı için bence gayet güzel olmuş.
    Nerden kasacağız sorusuna gelince amiral topları ve arkadaşın dediği gibi elit gülle sıkarak kasılacak.

15. ben o kadar başak biriktirmiştim :(

16. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bize gelen bilgide sadece başak,oğlak,yay ve yengeç haritalarının elit puan vermeyeceği bildirildi. Bu konuyla ilgili başka bir bilgi gelirse forumda duyurulacaktır.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.