haritalardaki canavarlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DAVUDO-54 tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

canavarlara kristal eklensinmi

1. evet

oy sayısı 25
    92,6%
  2. hayır

oy sayısı 2
    7,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. DAVUDO-54

DAVUDO-54 User

haritalardaki canavarlar bi işe yaramıyor suan nerdeyse coğu gemide 20 level sadece haritada oyle boş boş yer kaplıyor canavarlar önerim su canavarların canı arttırılsın verdiği ödül atıyorum 50 bin altın 3 5 10 neyse kristal versin hem yeteneği eksik olanlarda yetenek yapar 30 lukları seviyelendiremeyenler seviyelendirri

yada hiç bi işeyaramıyor haritalardan kaldırın bari boşuna görüntü kirliliği

2. DAVUDO-54

DAVUDO-54 User

hayır diyen kim acaba merak ettim :)

3. DAVUDO-54

DAVUDO-54 User

konu güncel ...

4. kartal1903

kartal1903 User

merhaba.kaldırma olayının gerçekleşmesi bi zincire yol açacak.böyle bişey olduğunda lwl atlamaya yeni bi şekil kazanır farklı bi yöntem uygulamak durumunda kalır ki buna yanaşılacağını zannetmiyorum.kristalide yapacaklarını zannetmiyorum çünkü onu sadece eventlarda yapıyolar.npclere bile çok az çıkıyorki canavarlara koyacaklarını zannetmiyorum.

5. Selam

Sizin dediğine göre seafight'in temel yapısının değişmesi gerek bu baya geniş kapsamlı bir çalışma olur ve çok sorun sıkıntıda onunla birlikte meydana gelir, bunun bize bir yararı değil zararını çok görebiliriz; bence ileride olabilir şuanlık iyi bence iyi oyunlar...