Haritalar

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 25 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilindiği gibi oyunda çok fazla görev oluşmaya başladı bu süre zarfında da avantaj haritaları(başak,oğlak vb.) gibi haritalar için oyun içi süre ayrımı azalmış bulunmakta.
    Bununla birlikte oyuncuların elinde haritalar birikmiş bulunmakta, an itibariyle elimde 140 tane toplam olmak koşuluyla aruba kazanından elde etmiş olduğum harita mevcut.
    Bu durumun önüne geçebilmek için haritaları bir dönüştürücü vasıtasıyla daha düşük değerde ödül vermek koşuluyla dönüşmesinden yanayım ve daha etkin bir şekilde kullanmış oluruz teşekkürler

TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  2. Çok gereksiz olur sonuçta haritalardan kazandığımız değerli ödüllerde var ve vakti olan için yararlı

3. Bunu bir tercih olarak çıkarabilirler benim vaktim yok ve 5 haritadan bir ödül almak istiyorum.
    Sen vur ve her haritadan tam ödül al saçma olan ne onu anlamadım