Haritalar ve Gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 23 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Önerilerim Sizin Dikkatinizi Çektimi ?

1. Evet Çekti Yapılırsa Güzel Olur.

89,5%
  2. Ben Begenmedim Bu Halinden Memnunum.

10,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. o ödüller vipliğe tabi tutulmalı %5 %7 hasarlar vudu güverteside tabiki inya kanı kum saati yeni simbi tılsımı triton tacı bunlar eklense güzel olur

2. heaty

heaty User

katılıyorum viplikle baglantılı olmalı. Yeni çıkan itemlerde yengeç haritası ödüllerine eklenebilir en azından ısınlanma gibi ödüller yerine

3. aynen..katılıyorum..

4. bilmem kaç gündür yemiyorum içmiyorum elle yengeç vuruyorum bilmem kaç mil oyuk kaç mil elit gülle attım kaç yüz bin inciyi mojoya döktüm harita açmak için bitirdiğim zaman vere vere ışınlanma verdi küfür edercesine değiştirin şu ödülleri kaldırın şu ışınlanma ödülünü ilk çıktığı zaman ışınlanma kıymetli idi şimdi bi değeri yok

5. kaddarr

kaddarr User

60 gün nimetim vardı 58 gün içinde 41 yengeç yaptım nimet vermedi 42 ve 43. yengeci elitle yaptım son 2 gün kalmıştı sonunda verdi ama bi düzen geitirlmesi kesin gerekiyor 40 yengeçde 1 nimet çok saçma

6. çAğRı

çAğRı User

1 nımetın 40 yengeclık hatrı varmış :D

ARROW

|*ADANADEMİRSPOR*| bunu beğendi.
  7. :D :D

|*ADANADEMİRSPOR*| bunu beğendi.
  8. 2017-05-09 15:20:40 25 x Işınlanma aldın.Küfür edercesine ödüller ....

9. bu harıtalar artık cok basıtlestı artık yenı harıtalar cıksa daha bır eglencelı olacagına emınım

10. mısfıts

mısfıts User

sayın arkadaşlar yılardır başak,oğlak,yay ve yengeç hatirası bu oyunda mevcuttur.Artık ben ve benim düşüncemde olan korsanlar bu haritları vurmaktan sıkıldı oyuna yeni bir bonus haritası eklenmesi gerekiyor bu artık gerklidir.Harita 50 dalgalık olacak ödüler 14x kraliyet nimeti ,%10 yeni bir top hasarı 30 gün , 14x 100k darbe desteği , 5 adet kum saati , 10 adet inya kanı ve yeni bir gemi dizaynı şimdiden bana bu konuda destek cıkan korsanlara teşekkürler iyi oyunlar..

11. yeni bonus haritasının çıkmasını bende çok istiyorum başak, oğlak, yay, yengeç haritasından artık sıkıldık güzel fikir bence herkes destek olmalı ve yeni bonus haritası çıkarılmalı.

12. yeni harita yerine şuanki haritalara düzenlenme getirilsin 6-7 saatte vurduğumuz bir yengeç ışınlanma veriyorsa mojo atmanın ne anlamı var 500 mojo at çıkıyor zaten ışınlanma he bide 6-7 saat haritamı vurulur oyundan zevk almıyoruzki resmen işkence.

gangam61 ve NightWish66 bunu beğendi.
  13. Yeni haritaların eklenmesi yerine, haritaların basitleştilmesi gerekiyor. Bir yengeci vurmak için saatlerce uğraşıyoruz. Sonuç ? Tebrikler 25 ışınlanma kazandınız.

14. atlas42

atlas42 User

Haritalardan ep ödülü kaldırıldı. Aruba kazanından çıkan ödüller de kaldırılıp onların yerine bahsettiğiniz gibi yeni gelen itemler ödül olarak sunulabilir.

15. mısfıts

mısfıts User

yeni haritanın ödüleri farlı yanlış anladıysan

16. olsa güzel olur fakat şöyle düşünmek lazım şuan kum saati çıksa hepimiz satın alıyoruz yada kraliyet nimeti için her ay bokor atıyoruz bigpoint düzenli gelirlerini neden bıraksın ki ?

17. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

18. haymatos

haymatos User

Özel haritada bir npc(mob) batırdığımız zaman 1 altın 1 inci 1 tp veriyor.

bunların yerine 1 kristal verilse iyi olmaz mı ?

en azından dalga başına 1 kristal ?

lütfen desteklerseniz yararlı olabilir bence

19. Mojo attığımızda çıkacak olan harita parçalarının yüzdesi artsın. 200 mojoda 3 yengeç parçası zar zor çıktı :)

20. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Zaten mojodan harita parçası çıkma olasılığı oldukça yüksek asgari 400 mojoya bir başak haritası açılmakta ki bu sayıyı binlerce mojoya buna ek olarak inci ile mojo atarsanız istemediğiniz kadar haritanız olacaktır. Böyle bir durumda iken daha da fazla olasılık yükseltilemez.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.