Haritalar ve Gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 23 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Önerilerim Sizin Dikkatinizi Çektimi ?

1. Evet Çekti Yapılırsa Güzel Olur.

89,5%
  2. Ben Begenmedim Bu Halinden Memnunum.

10,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AKHILON

AKHILON User

bonus harita ödüllerinde devrim niteliğinde bir güncellemeye gidilmesi gerekiyor sene oldu yazıyoruz ama hiç bir değişiklik yok maleseef bir gemide olmuş 20 sene %5 top hasarı 15 sene %7 ödül sistemi çok saçma ve düşüncesiz bir şekilde planlanmış, bu konuya artık acil bi çözüm getirilmesini rica ediyoruz biz oyuncular olarak lütfen bu ısrarımızı sizde ısrarlı bi şekilde iletin !

2. Melih

Melih User

Ne istiyorsun balyozmu versin sadece şu isinlanma felan kaldirilsa sis bombası felan bence gayet iyi olur yerine başka itemler katılmalı

3. AKHILON

AKHILON User

kardeşim seninle aynı fikirdeyiz ama sen beni biraz yanlış anlamışsın benimde istediğim gereksiz ve sürekli aynı itemleri verip durması çok can sıkıcı bi durum elbette ki balyoz istemiyoruz ama ışınlanma sandık ve mojodan çıkıyor zaten yeterince top hasarları desen 15-20 sene oldu 6 saat boyunca bir yengeç zar zor bitiyor ama sonucunda gelen ödül sadece insanları bezdiriyor başka biley değil :)

4. karabey37

karabey37 User

yeni başlayan gemilerin gelişmesine yardımcı olunması açısından başak haritasına benzer bir harita düzenlenemezmi en fazla 10 parçayla açılan ve 10 bin inci veren darbeleri az olan npc konamazmı inci ile top alsalar gelişseler 5 lvl kadar

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Zaten elit top altın ile satılıyor. Altın ile alıp inci kasabilir sonrada inci ile satılan topları alabilirsiniz.

Iyi oyunlar

6. Öncelikle oyuk güllesinin artık geliştirilmesi lazım baya elit cephane çıkarttınız ama altınla satılan 1 cephane dahi çıkartılmadı
    Önerim = Demir Gülle Hasar=35 100 Gülleyi 15.000 Altın
    1Milyon Gülle 150M

Haritalar bu şekilde hiçbir kimseye cazip gelmemekte ödüller degerli oldugu için bu kadar zor tamam onu anladık bu gülleyle bir nebzede sevinicegiz haritada bir başka husus ise tabi bu genim önerim
    Önerim = Haritalardaki Npc Sayısı 1 olsun toplam canlarını 1 adet npc ye yükleyin her bölüm 1 npc olup canı artsın böylelikle biz harita vururken yandan film veya video izlemek daha bi güzel olucak

Son düzenlenen: 19 Nisan 2017
  7. Önerilerin Herkeze mantıklı gelicek türden bencede artık böle olmalı ama harita belki değişmeyebilir gülle şart

8. atlas42

atlas42 User

Haritalar için bot kullanmak şu anki durumuyla daha cazip geliyor. Tek bir npc olursa belki daha çok el emeği olabilir.

Ali*BaBa*S55 bunu beğendi.
  9. aynen bu şekilde botlar azalabilir ve bot kullanmayan emek veren kişilerin baya işine gelir

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Yeni bir altınlı gülle eklenmesi zor gibi duruyor ancak yine de üzerinde düşünülmesi için rapor edilebilir.

İyi oyunlar.

11. bunda zor olucak bişi yok oyuk güllenin kodlarını alıp değişiklik yapıcaklar bu onlara göre çok kolay bişi onlar neler neler yapıyorlar bunumu yapamıycaklar

12. +1

gerekli olduğu kanaatindeyim.

Ali*BaBa*S55 bunu beğendi.
  13. ●ђр●

●ђр● Guest

Mesele oyuna item eklemek değil ki. Mesele dengeyi sağlamak.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2017
    Azrael61 bunu beğendi.
  14. yeni top çıkınca da dengemiz bozuluyor bide gülle için dengemiz bozulsun. Çıksın rahatlasın millet

15. nasıl bir dengeyse zamanında amiral topu çıktı elit gülleye +5 hasar oyuğa +2 hasar verdi devamında 30luk +10 hasar şuan elit gülleye +135 hasar bonusu alıyoruz oyuk gülleye hala +2 ama ne hikmetse denge bozulmadı daha :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2017
  16. atlas42

atlas42 User

Aynı mantıkla bir arkadaşımız da zıpkınların hasarının arttırılmasını önermişti. Ki gülle hasarı artarken zıpkınlar da yerinde sayıyor.

17. gemi topları 105 ti zıpkın atar 1 di gemi toplarımız standart 309 oldu zıpkın atar hala 1 doğru oranda artsa bile şimdiye 3 olması gerekiyordu :)

18. merhaba birşey sormak istiyorum yeni başladım ben uzun süredir yoktum bonus haritada sıkılan elit gülle elit puan kazandırırmı

19. Melih

Melih User

Elit gülle nerde sikarsan sık elit puan kazandırır

20. atlas42

atlas42 User

Bonus haritalarından ep ödülü kaldırıldı. Bunun yerine ep gibi yerini doldurabilecek önemli bir değer konulabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.