harita sorunu IV

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *ÖLÜM*CÜL~~SAVAŞÇI* tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim problemim tarayıcı kaynaklı değil oyunda konfigrasyon ayarlarını yaparken buglanmış olabilecegini düşünüyorum.bilgisayarımı tamirciye götürmeme gerek yok pc de problem yok.sadece sizden şunu ögrenmek istiyorum support neleri değiştirebilir.bana yardımcı olabilirmi.haritamı resetleyebilirmi?support hakkında bilginiz varsa aydınlatın beni

Son düzenlenen: 12 Nisan 2014
  2. dostum senin sorununu anladım ben sen deniz haritasında seçenekler menüsüne giremiyorsun. Seçeneklere tıklayıp haritayı yukarı çek ile yukarı kaydırmışsın haliyle o üstteki Gemi/Ele Geçirme /Seçenekler/ Çıkış kısmı senin browserin altına kaymış ve tam bu şekildeyken entere basıp onaylamışsın bu durumdada hep bu şekil açılıyor tekrar düzeltebilmen için Seçenekler tuşuna tekrar tıklayabilmen lazım fakat Klavye üzerinde tıklama olmayıp sadece mause ile tıklama olduğu için sen bu seçenekler kısmına giremiyorsun ve haritanı düzeltemiyorsun.
    bence bu hatayı supporta yaz onlar ilgili birime iletsinler belki klavye kısa yolu ile bir kombinasyonla Secenekler tuşuna tıklanabiliyordur veya bu seçeneği koyabilirler ve senide bu haritada sıkışık kalmaktan kurtarabilirler bence. Sen "Seçenekler" tuşuna klavye ile tıklamak için bir tuş kombinasyon iste.

*ÖLÜM*CÜL~~SAVAŞÇI* bunu beğendi.
  3. evet tam olarak böyle.çarımın durunu çok vahim değil mi :'(

4. Tab tusunu kullanarak secenekler menusu secmeye calis belki yardimi olur

5. tmamdır sorun çözüldü öneriler icin saol arkadaşlar :) gemiyi ben bozmadıgım icin neyden kaynaklı oldugunu bilmiyorum.bilgisayarım yok ve pc ler hakkında bişey bilmiyorum.ortaq tutarım onlar fuller gemiyi.teşekkürler admin

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sorun düzeldiğinden konuyu kapatıyorum iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.