Harita Ödüllerindeki dağıtıma öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve б1_ߣĄĈĶŜĖÃĻŎŖĎ_б1 tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,

Oyun uygulamalarıyla ilgili bir önerim olacak. Şahsen ben yengeç gibi zor bir haritadan 1 senelik hasar ödülü aldım ama şimdiye kadar toplam 4 veya 5 kez mojo güvertesi ya da kristal nimeti almışımdır. Bu tutarsızlık bana da diğer oyunculara da huzursuzluk veriyor.Benim önerim; tüm haritalarda ödüller dönüşümlü olarak verilsin.Bu oyuncuların şevkini artıracak ve oyuna tat verecektir.Ve eminim online süresi de artacaktır ki bu da Bigpoint için iyi olacaktır.

2. Güzel fikir +1

3. kaç gündür uğraşıyorum benim için söylemek gerekirse dünyanın incisini ve elit güllesini harcadım hiç ele avuca gelecek bir hediye çıkmadı nasıl bir avantaj haritasıysa artık yaptığıma pişman oldum

4. ya oglakttan ust ust e 5 kere sıs cıkarmı be kardesım

5. özkantr

özkantr User

aynen katılıyorum

6. özkantr

özkantr User

sırasıyla verılmelı. ya da bız secebılmelıyız. ıhtıyacımız olanı alırız herkez memnun olur

7. katılıyorum sırası ile adaletli olacaktır.

8. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Daha iyi bi fikrim var yukarida anket actim sis isinlanma kana susamislik karaborsaya tasinsin bunlarin yerine tas verilsin

özkantr bunu beğendi.