harita ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 25 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fette48

fette48 User

sa az önce konu açılmış yengeç haritası ödül diye ona cevap yazacaktım fakat yenı konu açmak istedim arkadaşın dediği doğru bende az önce yengeç bitirdim hatta bitirmeden önce kac gun yengecgövdem vr kac gun nimet var ışınlanmam kacadet hepsine batım o sekılde bitirdim fakat ne seyir defterınde yazıyor nede bu saydıklarımda bir artış oldu. bu ilk kez olmuyor gerek yay gerek diğer harıtalarda ödul vermıyor cogunlukla bunu rapor etmenizi istiyorum cunku bu yaşanan sadece görselde olan bi sorun değil. ben zaten supporta yazdım umarım oradanda sorun bilinmektedir gerekli yerlere iletildi gibi bi cevap gelmez. cunku tamam sorun biliniyorda bizim ödul ne olacak boşa mı vurmuş olacam 40 dalgayı ? .

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. ZooM

ZooM User

Aynı olayı bende yaşadım görsel hata dedikleri için inanıp bitirdim. Bitirmeden önce mevcut desteklerimin sürelerini kontrol ettim hiç bir değişiklik olmadı. Support'a durumu belirttim onlarda 'Durum Bilinmektedir lütfen sabırlı olun' dedi üstüne 1,5 hafta geçti hala biliyorlar sorunu.. anlaşılan bizim ödüller heba olucak :)

3. Bu sorunu yaşayan bir sürü oyuncu var ödüllerin heba olacaığını sanmıyorum gerekli script yazıldıktan sonra ödüller hesaba eklenir yama çalışması yapıldığında forumdan duyrulur.

4. fette48

fette48 User

iyide etkinlikte olmayan nimeti etkınlık yokken verilse ne yazar yani bu şekilde heba olmamışmı oluyor

5. Bizlere zararı oluyor fakat yapabileceğimiz birşey yok :) haklısınız bende sizin gibi düşnüyorum fakat ne hesabımıza bu yüzden inci ruh yüklerler nede başka bir item :D sadece harita ödüllerimizi geri eklerler en fazla :)

6. Umarım öyle olur, son 10 günde başak hariç 5 büyük harita bitirdim...
    Belki jest olarak 5 rakiplerin paralarından verirler :)

7. Umarım dilediğiniz gibi 5 para eklerler :)

8. fette48

fette48 User

şu yapabileceğimiz birşey yok lafından nerfet ediyorum. niyemi ? çünkü biz bu şekilde düşünmeye devam edersek başka sorun çıkacak onuda sallıyacaklar bunların nasıl olsa sesi çıkmıyor ya arkadaş ben bu oyuna her yönden masraf yapıyorum evet bu şu anlama gelmiyor masraf yapana ayrıcalık yapılsın fakat beni sinirlendiren hangi sorun olursa olsun sorun bilinniyor falanda filanda bakın geçenlerdetamir sıkıntısı düzeldi diye yama konusu açıldı alakası yok aynı devam tamam sesimizi çıkarmıyoruzda e bi zahmet varınızı yogunuzu koyunda ortaya düzeltin şu sorunları artık.

9. Size hak veriyorum evet para veriyorum saatlerce çalışıp kazandığımız parayı zevkimize veriyoruz kimse zorla verdirtmiyor doğru ama yani verdiysek bırakta balını kaymağını biz yiyelim doğru söylüyorsunuz lakin bu hataları burdaki forum almanyada şirkette çalışan programcılar çözmekte bizim burdan sadece yapabileciğmiz fazlasıyla baskı olabilir ki bu baskının bize nasıl bir tepki doğuracağınıda tahmin etmek gerek sorun biliniyordan kasıt biliyoruz bekleyin diyorlarki onlarında ellerinden birşey gelmiyor aynen tamir düzelmedi o konuda sonuna kadar haklısınız söylediğinizde güzel fakat tekrarlıyorum burda bizler baskı yaparız bigpatron gerekli yerlere baskı yapar sorun belki daha kısa sürede çözülür :)

10. fette48

fette48 User

biliyorum efendim biliyorum bende sorunun buradan çözülemeyeceğini fakat ya biz baskı yapmıyoruz yada dediğim gibi programcılar sallıyor işi ya düşünsede oyunda ufacık bir açık oluyor adamlar hemen oyunu bakıma alıyor işte reset atıyor düzelmedimi hemen bi reset daha atıyor vs. ee oyunda haftalardır çeşitli ciddi anlamda sıkıntı olan hatalar var fakat çalışma yok ortada yada var yetersiz benim sinirlendiğim nokta bu kendilerinin zarar görecegi bi durumda hemen müdehale edilebiliyor fakat oyuncuların etkilendiği durumlar onların umrunda değil gibime geliyor haksızmıyım arkadaş yoksa benmi olayı çok büyütüyorum bilemedimki.

11. Bence siz biraz abartıyorsunuz sorunlar fakat yavaş yavaş çözüme ulaşıyor ulaştıgında duyuru yapılıyor evet bu aralar hatalar fazla fakat böyle düşünmeniz yanlış gibime geliyor çalışmalar illaki yapılıyordur fakat birbiriyle bağlantılı bir oyun olduğu için zaman alması doğal bence biraz sakin olursanız zaten sorunlarda kısa sürede çözüme kavuşuyor bu arada fikirlerinizi paylaşıp tepkini koruduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar.

12. Dün 1 başak 1 oğlak vurdum ikisinden de ödül geldi bana. Server hatası mı yoksa bazı hesaplarda mı var bilmiyorum ama anlaşılan o ki spesifik bir hata söz konusu

13. fette48

fette48 User

mesela supporttan gelen cevap bahsettıgım öduller gelmemişse o zaman top hasarı gelmiştir diyor ne malum geldiği kaldıki diger haritalardamı sıklıkla hasar verıyor. bilmiyorum sanırım ben abartıyorum sizinde dediğiniz gibi neyse zaten buraya böyle bir sorun var yetkililerin bilgisi olsun dıye yazdım yetkili birisi konuyu kapatabilir teşekkür ederim.

14. Hocam ya malzeme ya dabe ya nimer veriyor zaten her haritanın belli başlı ödülü var eğer ornek basşak haritası darbe almadaysanız zaten top hasarı almışsınızdır kanasumaış almamsnız darbe veya tob hsarı almışsınız inceleyerek gerekli sonuca ulaşırsınız :)

15. ●ђр●

●ђр● Guest

E gayet doğru cevap verilmiş, top destegi de haritanin ödüllerinden birisi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.