Harita katlama ²

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve need11 tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. need11

need11 User

Cevap verdikten sonra kaptmayında bırakın bizde karşılık verelim sürekli yeni konu açmak zorunda kalıyoruz ben okadar yazı yazdım bunun karşılığı sizin yazdığınızmıdır ? tabikide değil otomatiğe bağlamışınız aynı cevaplar niye banlamıyonuz diye soruyorum cevabınız program hazırlandı peki ben foruma yazıyorum bunları banlayın harita hilesi var niye banlamıyosunuz cevabınız yabancı svlere bakamıyoruz peki yabancı svlerde türklerin türk chatini banlayan kim yabancı adminlermi değil tabikide türkler yabancı svdede illaki bi türk yetkili var demekki demi evet var ama chate bakanlar var peki chate bakan türk yetkililerin yanına svle ilgilenicek hile yapanları banlıyacak türk oyuncuların dertlerini anlıyacak türk adminleri neden yok ?

2. bulundugun serverda. supportuna ingilizce mail. at. sorry ,my speak english small small. pls have turkish admin? vs vs gibi bende eksik yazmıs olabilirim
    gibi eğer varsa mutlaka o bakar. yoksa derdini ingilizce anlat. sana kimse zorla yabancı serverda oyna demedi. kendi tercihin o serverdanmış gibi oynamak zorundasın

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bize gelen bilgi hazırlanıyor ve bunu yazıyoruz . daha fazlasını bilsek ve söylememiz gerektiği söylense yardımcı oluruz
    konuyu kapatmak zorundayız çünkü inanın ki bazı konular amacından çıkıyor.
    iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.