harita katlama

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♥˙˙乃ĒşĪ₭ŦĀş₭˙˙♥[τс★] tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sadece bekleyin diyorsunuz da ben sıralamadan düştükten sonra yapılacak hiç bir işlemin önemi yok !!!

Son düzenlenen: 2 Ocak 2015
    ĐØŹĖŖ™-[61].TS bunu beğendi.
  2. NavySEaL

NavySEaL User

Şu duyuruyu düzgün okusanız cidden sürekli konu acmıyacaksınız. Adamalar program hazırlanıyor diye bi açıklama yapmışlar harita katlamanın çok kolay tespit edildiğini ve bunu yapan bütün oyuncuların süresiz ban alacağınıda yazmışlar. Şimdi süresiz ban alacak olan gemi seni geçse ne olacak geçmese ne olacak birazcık sabırlı olun ben sıkıldım açılan konulardan burdaki aminler ne yapsın ? programcı programı yazmadan zannediyomusunki forum adminleri banlayacak.? Adamlar açığı yakalamışlar bu açığı kullananları tespit edecek bi program hazırlıyolar bakıcak adam mojo atmamış ama dünyanın virgosu yüklenmiş hesabına bunu tespit etmek zor deil biraz sabredin...

3. aslına bi bakımada iyi oluyor global asya da millet hep harita botunda ısıgı çogunlukla tek kesiyorum onlar elbet cezasını alcak karlı çıkan ben olacam :)

4. eger 10 günde bir kapanmıyorsa benm sabredecek zamanım kalmadı herşey seafight için kolay ama sadece lafta galiba...

5. 2-3 günde harita katlama konusunda açtığın 4. konu bu . konu açmana gerek yok burada senin sorunu cevaplayan insanlar oyun kurucusu veya admini değil sana yardımcı olmak için burada sadece. programı onlar yapmıyor biraz sabredelim yakında kurtulucaz hepsinden

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

oyunu takip edin lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.