HARİTA KATLAMA HİLESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kral55 tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral55

Kral55 User

Sayın Adminlerim Harita Katlama Hilesinden Sınırsız Yada 1 senelik banlar gerçekden çok fazla sonucda herkez bu oyuna emek vakit ayırıyor tamam yaptığımız hata cezasıda büyük olmadı ama bukadar büyük olması direk oyundan uzaklastırma gercekden cok fazla geliyor bana cezayı 3 ay gibi bi süreye indirip yanında inci borcu - mojo borcu gibi cezalar verirseniz gerçekden cok daha iyi olur herkezin bu oyunu oynamaya hakkı var her insan hata yapar hatasız insan yoktur lütfen affınıza sığınıyoruz.

2. Uyarıldı dedilerki yaptıysanız söyleyin bişey etmeyecez buna rağman yapıyosanız o banı hakedersiniz iyi forumlar

3. Kral55

Kral55 User

uyarıldığını ben bilmıyordum gerçekden ben 20 tane yaptım yapmadım eğer uyarıldığını bilseydim direk söylerdim pişmanım die bilirsiniz türk milleti meraklıdır merakdan yaptım yoksa vallah yapmazdım haritaları cektirir gerekirse incimi - ye düşürtürdüm ama 1 sene ban gerçekden cok fazla.

4. barbaros47

barbaros47 User

adamlar 3 aydır bas bas bağırıyor genel duyurularda hile yaparsanız katiyen ceza alacaksınız diyorlar,adamlar uyarılarını yaptılar hatta hile yapanları uyarı amaçlı 2 hafta banladılar,nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum ve köşeme çekiliyorum adminlerim ellerinize sağlık

*HAYALETAJAN* bunu beğendi.
  5. ağzına sağlık kardeşim tr2 de 19. sıradaydım 2 haftada 26. sıraya düştüm hergün sağlam bi şekilde tp kasmama rağmen iyi oluyo bunlara iyi (Dominic atm )

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hileleri takip ettiğiniz kadar biraz forumu takip etmiş olsaydınız uyarıyı rahatlıkla görebilirdiniz

-VeniVidiVici- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.