Harita katlama hilesi daha detaylı cevap verebilirseniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SonOfBlackSea~[C⋆] tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar Harita katlama hilesi yapanlar ne ceza alacaklar öyle 1 ay falan ban atılacaksa adam zaten kaç ayda kasacağı tp yi inci kastı değer yani biz de yapalım. 1 yl falan diyosunuz ya da sınırsız bence hiç açılmasınlar ve bir sorum daha var inş bu hile yapanlar arasında ayrımcılık olmaz Sayın Adminlerim. Öceki açtığım konuya gereken yapılacaktır diye bir cevap gelmiş. Zaten o gereken nedir onu merak etmiştim.

Saygılarımla.

2. Jafyy

Jafyy User

gerekenin ne oldugu günler önce forumda duyuruldu zaten..yapanlar süresiz ban alacak 1yıl falan diyen de yok

3. Bir önceki konumda ceza ile ilgili geğil zararımın nasıl karşılaanacağı hakkında eksik bilgi almıştım. Cezanın ne olduğunu ben de biliyorum beni oynadığım server da ilk yüzün yarısı yaptı ve haritaları bile yaptılar inci kasmış oldular belki kristal aldı yenek açtı belki gülle aldı ayrıca tp artışından ve yapılan harita saysından çok belli hileyi yaptıkları. hatta yeni gemi açıp harita katlayıp bekletenler bile var. ileride yapacaklar filolarına gemi katmış olacaklar. Ben burda bu hileyi biz yapmayanların diğerleri karşısında ezilmemeleri için ne yapıalcak onu sordum. Ben biliyorum ki o hileyi yapanların içinden ban yemeyenler ya da süreli yiyenler hatta süreli yiyip gemileri açınlarda inci gülle ya da haritalarının çekilmeyenleri bile olacak. Ben bunlar olmasın istiyorum sadece bunların önüne geçebilecekler mi ? Benim asıl sorum bu sayın adminlerime.

Saygılarımla.

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu konu hakkinda artik hergun konu acmaktan bikmadinizmi gereken yapilacaktir artik bu olay hakkinda konu acmayiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.