Harita Katlama Bugu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SonOfBlackSea~[C⋆] tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slm Global America 2 serverında oynuyorum. Yapılan Virgo haritaları sıralamasında mümkün olamayacak kadar artmaya başladı ve arkamdaki oyuncular tp sıralamasında beni geçmeye başladı. Duydum ki özel haritalar katlanarak çoğaltılabiliyormuş Bu konu hakkında seafight ne yapmayı planlıyor adminlerden bir cevap alabilir miyim ? Adamlar hem inci kasıyor hem tp de geçiyorlar. Benim kaybım nasıl geri getirecek seafight merak ediyorum.1 ay ban verip açacaklarsa yandık demektir.
    Saygılar.

2. kendini ban alanların yerine koy kardeşim :) daha ne kadar süre ban aldığımızı bile bilmiyoruz :( şu açığı kapasalarda cezamızı sınırlı yapsalar :(

3. GÖLGE

GÖLGE User

Kendisini neden hile yapanın yerine koysun ki adam, mağdur olan o sen neden mağdurmuşsun gibi davranıyorsun anlamış değilim. Hangi mantıkla öyle bir hata yapıpta paçayı sıyırabileceğinizi nasıl düşündünüz anlamış değilim

4. olan olmuş bi kere insanoğlu hata yapabilr ama bundan ders alıyomu almıyomu o önemli

5. Forumda sınırsız banlanıcak yazıyodu ama harita katlayanlar 1 yıl aldı bu gidişle 1 hafta sonra 1 aya düşürürler forumdaki yazılarla oyundaki düşünce aynı değil bu saatten sonra bu oyuna 1 gram güvenim kalmadı ne haliniz varsa görün yalan söylemekden başka bişeye yaramıyorsunuz, sınırsız banlanıcak yazıyor 1 yıl kapatıyorlar bizimle dalga geçiyorlar heralde.

ROMULUS[MC] bunu beğendi.
  6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sistem bu oyunculari yakalayip gerekli islemi yapacaktir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.