harita katlama ,bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĐØŹĖŖ™-[61].TS tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsnalar

Bazı oyuncuların oyunu istismar ederek fiddler isimli programı kullanarak illegal yoldan bonus haritaları elde ettikleri dikkatimizi çekti. Neyseki, bu istimarı yapan oyuncuları tespit etmemiz çok kolay ve şuan programcılarımız bu hileyi kullanan oyuncuları oyundan SÜRESİZbanlamak için program hazırlamaktadırlar. Hazırlıklar bittikten sonra bu oyuncuların hesapları kapatılacaktır.

Seafight Ekibiniz.

Bigpatron,24 Aralık 2014

2 ay geçti hani nerde bu program asyada hala banlanmayan onlarca gemi var.

bu konu da kı tüm mesajları dikkatle okudum 1.5 ay önce Bigpatron bir soruya şu cevabı weriyorsunuz programın tarihi belli ama şuan paylasmayız die gercekden öyle bir tarih var mı?

ben size bir mesaj atmıstım asyada kı gemı sayısı az die banlamalar göz ardı edilecek die siz duyuru gayet açıktır demiştiniz.ama görenen o ki ben haklı çıktım ?

sordugum sorulara bi cevabınızı beklerim.(lütfen diğer yetkılıler bir cevap wermesin bigpatron yaptı bu açıklamaları o cevap werse daha tatmin edici olur.)

2. ID: 65/9828508 hiç bir neden yokken ve çette hiç konuşmadığım halde ban aldımm

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yetkili bekleyerek cevap beklemeniz yanlıştır budaki her yetkili birdir. modumuz adminimiz asla ayrı tutulmaz. sadece yetkilendirme de biraz farklı olabilir. sorunuza gelince inanın biz bunlara karar vermeyiz ve sormayız bilmeyiz de bize bilgi gelir sadece açıklaması yapılır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.