harıta hasarları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gedrof tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gedrof

gedrof User

s.a bu harıta hasarlarına bı sınırlama getırılmesını talep edıyorum 608 gun yuzde 7 1487 gun yuzde 5 hasarı var yaklasık 6yıl hıc ozel vurmasam yıne bıtmeyecek bu oyunu 6yıl oynayacagım bellımı yada oyunun 6yıl olacagı bu odulun en fazla 2yıl olmasını olduktan sonrada bu odul yerıne dp vb dıger odullerın verılmesını talep edıyorum yuzlerce ozel harıtamız yok okadar ugrasıp vuruyoruz dp ya nımet almak ıcın. dıyecekssınız ıhtıyacı olanlar var bende bı sınırı olsun 2yıl en fazla dıyorum orn nımetın 75 gun sınırı oldugu gıbı bız hıc gormuyoruz ama neyse :D ılgılı bırıme ıletırsenız sevınırım .tskler

Son düzenlenen: 2 May 2015
  2. Ya 1600 gün top desteği var ne işe yaricaksa harita canları nadir çıkıyo ve hemen bitiyo 1 hafta süreleri var yeni yeni gülleler çıkıyo adamlar 50 100 bin vuruyo 2 atışta batıyoruz bu haritaların verdiği ödüllerin yeniden düşünülmesi lazım

3. dp nin artırılması mantıklı olacaktır bencede 2 aydır darbeye hasretim ne yengeç ne yay çıkmıyor 3 5 mojo toplayacaz diye göbeğimiz çatlıyor gözümüz çıkıyor haritayı bitiricez diyede bi o kadar zahmet karşılığı boş çıkıyor darbe konusu gerçekten gündemde olmalı gerçi çk şükür botlar banlandı buda demek oluyor ki bota bırakan gemi az olacak olanlarda banlanacak ve darbeler bizim gemiler gibi normale dönecek ancak dönene kadar biraz daha ezilmeye devam :)) bi de bunu öneri kısmına açman gerekliydi ama sağlık olsn :))

4. gedrof

gedrof User

yıne 45gun hasar :D yarınkı yamada acılen bır duzenleme beklıyoruz 1530gun oldu yuzde 5

5. özkantr

özkantr User

yahu su top destegı bı bana cıkmıyor ya darbe ya sis kana susamıslık :) cıdden soyluyorum hasar dıye vurun darbe cıkıyor :)

6. özkantr

özkantr User

fikir olarak sunuyorum. özel harıtabitince bır kart versin verdıgı o kartla aruba kazanından ıstedıgımız odulu secebılelım ;)

7. gedrof

gedrof User

lazım olmayan cıkıyor ıste :D o kart ısı zor ama ıyı olurdu :)

8. Benimde top desteğim 30 gün demekki özeli vurmayı sevmememden kaynaklanıyor bi özele başladım 3.dalgada çıktım canım sıkıldı:)))

9. gedrof

gedrof User

ozel vurmayıncada hemen batıyon bende 300bın can var t.clerın cogunda 450bın:D

10. gedrof

gedrof User

yıne 45gun hasar vurmuyom 1-2 hafta ozel:D

11. Aynen ben özel vurunca sıkılıyorum 3 dalgada illa başak vutacam yoksa yok:))

12. 2015-05-06 22:09:3745 x Top Desteği aldın.
    Yeter be kardeşim! Top desteği ala ala bir hoş olduk. Artık dp istiyoruz. Gemimde sadece başak haritasının darbe puanı kaldı...

13. BENDE HEPSİNDEN 4DER YIL VAR :d Bİ YENGEC + OGLAK DPSİ KALDI ONLARIDA ALRSAM GEMİ 650K DP OLYO :d