Harita Ekran Çözünürlükleri

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ☆»Łצσиєss«☆ tarafından 11 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ekran Büyüküğü olarak 640x480 - 800x600 ve tam ekran ile diğer ayarlar yeterli mi?

1. Yetersiz. Kesinlikle iyileştirilmeli.

71,4%
  2. İyileştirilebilir

21,4%
  3. İdare eder

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Tam olarak yeterli

7,1%
  1. Merhabalar, 2020 yılında artık bilgisayar kalitelerinin arttığı bir dönemde Seafight haritasında ekran büyüklüğü seçeneklerinin hala sadece 640x480 ve 800x600 olması bir problem değil mi? Ben oyunu tam ekranda oynamak istemiyorum çünkü menülerin haritadaki görüşümü engellemesini istemiyorum ancak 800x600 gibi küçüçük bir harita ekranında da oyunu oynamak istemiyorum. Buna ilişkin ve diğer görsel nesnelere ilişkin oyunun grafik ayarlarına güncelleme gelmesi gerektiği kanaatindeyim. Bununla ilgili kiminle iletişime geçmemiz gerekir? Bu gerçekten tabiri caiz ise artık çağ dışı bir sorun ancak hala böyle kullanışsız seçenekler mevcut. Bu problemin daha doğrusu eksikliğin düzelmesi için yardımcı olur musunuz?

2. b3ncede bende menülerin ekrani kaplamasi iyi değil insanin gorüşünü kısıtlıyor

☆»Łצσиєss«☆ bunu beğendi.
  3. bununla ilgili daha önce bir konu olusturmustum kimse destek vermedi, bu konuya el atılması gerekiyor

4. Herhangi bir admin yardımcı olacaktır yakında umarım. Supportla ya da oyun geliştiriciyle iletişime geçmemiz gerekiyorsa onu yapalım...