Harita bugu yapanlar

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ●●●Ɛら尺Λ尺Łɪ_ƓöẔŁƐ尺●●●, Jan 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar ben tr3 oyuncusuyum ben gördügüm kadarıya benim severimde baya bi bu açıgı kullanan var ve sizler af gelmesini ve gemilerin acılmasını istiyorsunuz acaba bu neyi değiştiricek tamam gemileriniz açılsın inciler itemler hatta toplarınız geri alınsız ee böle oldukdan sonra ne degişecek biliyorum sizin emeginiz var anladım benimde bi hesabım ban yemisti top katlamadan topları sıfırlandı ama onda emegim oldugu için hala ona üzülüyorum keşke yapmasaydım diye fakat benim daha cok sinirlendigimim konu bazıların cıkıp biz severin en güçlü gemileriyiz bizi kimse banıyamaz o banlar açılıcak şeklinde konuşması ben hile ile top katlayıp ban yedigimde hiç böle küstahlık yapmadım support yüzlerce tehtid vari mail atmadım veye forumda bukadar konu açılmadı sizin ayrıcalıgın ve bukadar ısrarla af talep etmeniz oyuna cok para yatırıp ilk sıralarda olmanızmı tamam ben yine kendimi sizin yerinize koyarak af cıkmasından yanayım ama o ilk 10 dan ban yiyenlerde bize kimse ban atamaz gibilerinden konuşunca insanın siniri bozuluyor sizde bize hak verin ve ben 6 yıldır seafight oynuyorum hiçbir zaman sınırsız banların affedildigini görmedim tabiki bu konuda seafight yönetiminin de büyük şucu var daha yeni haberini aldım gülle açıgı cıkmış haftada 4-5 açık cıkıyor böle oyunmu olur zaten fiyatlarda çok astornamik sizde böle oldukça herkez hile bug yapmaya çalışır sever birincisi bile hile yapar adam o kadar güzel saglam çarı olmasına ragmen çünkü bu oynu oynamak için ya çok zengin olucaksın yada arkan sağlam olucak ki hile yapabilesin ben yine tekrarlıyorum ben arkadaşlar için af istiyorum çünkü o kadar emek harcayıp yaptıgın bir şeyi kaybetmek nasıl bi duygu bilirim gerekirse incileri eksiye düşürün ama belli bi süre koyun banlara.

İyi oyunlar...

Thread Status:
Not open for further replies.