harita açığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .-black-sea-. tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar başak haritası açığından faydalanlar ban alcakmış bize ban atacağınıza oyun kurucu ekibinizi deiştirsenize oyuna bu kadar para yatırıyoruz gemiyi adam etmek için sizin oyun kurucularınızın beceriksizliği yüzünden millet 0 parasız gemi fulluyor olmaz böyle iş neye dayanarak hala ekibinizi deiştirmiyorsunuz akıl sıra erdiremiyorum her ay bi açık seafightin ilk yıllarında açıkda neymiş bot da neymiş gel gelelim biz açıktan faydalandımı etik dışı oluyor siz etkinliklerde pazara gülle koymadan etkinlik yapıp kendi cebinizi düşünün biz açıktan faydalanmayalım tabi biz sizin gözünüzde yolunacak kazız dimi sitemim tüm seafight ekibine oyunu getirdiğiniz hale bakın ya sizin bu yaptınız oyuncu kaybından başka bişi deil açıktan faydalanları tehdit edeceğinize KENDİ EKİBİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN ARTIKK YETERRR LÜTFENN ...

VORSİ(§•ƒ) ve MAPAVRILI bunu beğendi.
  2. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

katılıyorum ve destekliyorum

VORSİ(§•ƒ) ve .-black-sea-. bunu beğendi.
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yani diyelim bankanın kapısı açık girip içini boşaltacaksın sonra banka çalışanlarını değiştir diyeceksin. Nerede kaldı sizin etik ahlak anlayışınız? Ekip değiştirmek yerine siz biraz kendinize çeki düzen verin zira hatayı kullanıp kullanmamak sizin elinizde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.