Harita açığı (Bigpatron)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ξЯŤцĢ™(кgн) tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin öncelikle,Malum bilindiği üzere şuan oyunda haritalar üzerinde bir açık var.Sürekli aynı dalgayı tekrarlıyor.Şimdi benim merak ettiğim bir konu var burada.Ben şahsen şuan açık var diye harita filan yapmıyorum bir cezası var diye.Ama şimdi haklı yada haksız şekilde oyuncular bunu yapmakta.Bunun bir yaptırımı olacak mı?Eğer sistem açığı oyun açığı diye her hangi bir şey yapılmayacaksa herkes yapabilir mi?Emekle bir şeyler yapmaya çalışanlara bu haksız kazanç şeklinde yapanlar bunu bilerek yapanlar var sonuçta.
    Bunun bir yaptırım cezası olacak mı?Adil ve adaletli bir şekilde yönetim başlayacak mı?
    BİRAZ ADALET VE EŞİTLİK...

2. WmLuxfm

WmLuxfm User

açık olduğu ilk günden bildirildi ama değişen bir şey olmadı birazdan reset geliyo umarım düzelir.

3. haritayı eksiye düşürürler aynı şkl inciyide cunku sistemde hmn bulunur ypnlar

4. evet çok haklsınız eger adelet eşitlik olacak sa bot kullanımı ile başlayabilirsiniz....

5. KraL42

KraL42 User

oyunda adalet olsaydı binlerce kişi bot kullanmazdı... (herhalde bot kulanmayan nadir oyunculardan bir tanesiyim... o yüzden adalet aramayın :D )

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herhangi bir yaptırım olacakmı yada olmayacakmı malesef bilmiyorum, bilgim olduğunda zaten foruma duyurusunu yapmış olurum. Açığı kullanıp kullanmamak size kalmıştır zira yaptırım olursa cezasını çeken siz olacaksınız

ghosthunter bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.