Hangisi daha iyi ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve homeworldyigit tarafından 19 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben uzun süredir oyuna girmiyordum ve daha dün girdiğim anda farkettim ki baya bir şey değişmiş oyunda. Şimdi öncelikle arkadaşlar kristal ile top geliştirme vardı o hala var sanırım ama bir değişik olmuş eskiden 27.5 kiloluk toplar hep vardı şimdi sadece bazen pazara geliyormuş sanırım vesaire. Benim sorum şu, bende baya bir avantaj haritası açık arkadaşlar. 9 tane yengeç var 6 tane oğlak 4 başak 5 yay haritam var. Bunları bitirince 600-700k inci gelicek muhtemelen toplam fakat ben bunları neye yatırmalıyım arkadaşlar ? Bu arada seviyem 10 ama gemim 21. tasarım 25 kiloluk toptan 100 tane 1 tane amiral 10 tane 30 kiloluk 5 tane 5. seviye 27.5 kiloluk ve 5. seviye 30 kiloluk toptanda 5 tane var. Ben bu incileri kale için mi kullanıyım yetenek mi pazardan gelince 27.5 top falan mı alıyım ? Amiral mi alıyım ? Lütfen yardım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

2. Bence 27.5 luk toplar şuan çöp hiç alma derim ilk toplari 30 kilolukla doldur derim sonra yetenekler ardindan kalelere yönelmeeni tavsiye ederim.Ayrica forumda bunla ilgili çok konu mevcut onlarida okumani tavsiye edebilirim.

3. Selam,

Avantaj haritalarınızdan gelecek inci miktarı 900 bin inci. Şu an en iyi toplar, vudu topları, kıyamet balyozu topları ve alev topları. Bunlar etkinliklerden, ittifak salonundan ve ödeme kısmından elde ediliyor. Yani inci ile topa yatırım yapmak mantıksız. Öncelikle geminizde bulunan top slotlarını açın, yeni korsan öğreticileri bölümünde ve genel s.s.s de ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Sonrasında kale ve yetenekleriniz üstüne gidin. Kalelerinizi kale günü indirimi geldiğinde açın. Yeteneklerinizi de etkinlik zamanları çok karlı bir şekilde kasılan kristallerle yapın.

İyi Oyunlar

4. Çok teşekkür ederim. Bu arada top slotlarından kastınız önce bir kısma kadar altın sonra oyun ekranından ince ile açılan slottan bahsediyorsunuz değil mi ?

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  5. Selam,

Evet ondan bahsediyorum, eskiden elit ve altınlı güverteler olurdu, geminizin altında nokta şeklinde, onlar şimdi oraya geçti. :) En önemli şey de kalelerde gülle rampası, onu 7/7 yaptıktan sonra top sayınızı maksimuma çıkarmaya bakın, daha sonra incilerinizle kale indirimi geldiğinde hasar kalelerini açın, yeteneklerinizi de etkinliklerde kastığınız kristallerle ogoun yolundaki npc hasarına verin. Npclere yüksek vurdukça daha fazla kar edeceksiniz.

İyi Oyunlar

6. Çok teşekkür ederim tekrardan. Kolay gelsin. :)

☆Janissary☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.