hangisi daha hızlı inci kastırır.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

gemimde +49 hız taşı var.47 yetenek mevcut rüzgarın arkadaşıda açılabilir.
    salma omurga 6 bodoslama 6 yapıp katlayıcıyla birlikte pırmı kasayım yoksa rampa 6,245 top(120 vudu,75 i 60 amiral,kalanı 55 lik)ile ışık haritasındamı kasayım.hangisi daha hızlı inci sağlar.filom 2. sırada.1. sıradaki filoda ışıktan oyuncu yok.hangisi iyi hıza gidip pır toplamamı,yoksa ışıkta gemi kasmamı.
    pır toplama +ları
    mojo
    gülle masrafı yok
    ışıkta gemi kasma
    tp

2. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

bende merak ediyorum bunu ancak bana pırıltı daha mantıklı geliyo tılsımda kendi filo arkadaslarınla paylasma sorunu yasayabilirsin kendini tılsımın sahibi ilan eden olur rakip filolar baskın yapar savaşmak durumunda kalırsın inci sıkıcan mecbur vs pırıltı stressiz ama her ikisindende ortaya karısık yaparsan senin icin iyi olur

3. eğer filon ya da alyansın ışık haritasını kontrol ediyorsa oranın değerini bilmeni tavsiye ederim. Ben küçük sistemlerden 80k kasmıştım 6 7 saatte ana gemiden aldığımı zaten söylemeye gerek yok. Bence 1-2 saat ışıkta dur çık 1 saat pır topla sonra yine ışığa gir hem sıkılmazsın böylelikle

4. neden arkadaşın dediği gibi ikisini yapmayı düşünmüyorsun :)

legbayı ve ogoun u yap :)

pır kasarsın incini mojonu toplarsın harita yaparsın hem gezerken de altın oluyor yanından geçtiğin npc ler vs ana gemi çıktıkça da gidersin.

pırdan sıkılınca ışığa girersin sunburst kesersin ep tp dp ni de kasarsın :)

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

evet onu yapmayı planlıyorum ama okadar incim yok onun için daha.3 katta inci çekeceğim.bodoslama 2 de şuan onu 6 yapıp + olrak salma omurgayı 6 yapacağım yada topları 205 ten 245 e çıkarıp rampa açacağım.bu ikisinden birini seçip kasacağım 2.sini kastığım incilerle yapacağım.belki inci yeterse rampayıda fullerim hazır etkinlikten gelenlerde varken:)

6. 120 vudu var rampa yok mu :) en kısa sürede rampayı fulle :)

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

aynen:D
    ayarlıcam inş bi kale gününü bekliyorum:)

8. rampa için kale gününü beklemeye değmez. şu anki etkinlikde fazlasıyla çıkarırsn