Hangi Tılsım Karlı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FARUK™ tarafından 19 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

HANGİ TILSIM KARLI ?

1. IŞIK

oy sayısı 3
    75,0%
  2. BHEMOONT

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FARUK™

FARUK™ User

ARKADAŞLAR MERHABA,

IŞIK TILSIMI MI KARLI ?

YOKSA

BHEMOONT TILSIMI MI KARLI ?

İçtenlikle Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum..

Şimdiden Teşekkürler Hepinize

2. sonikaz

sonikaz User

Geminizin özelliklerine göre değişmekte.Geminizin topları vs yeterli ise ışık karlı sayılabilir ancak yeni çıkan top geliştirme yerleri için istenilen taçları kasamazsınız sadece paketler aracılığı ile alabilirsiniz.Behemont ise karlı sayılabilir ve taç kasma avantaajınız olduğu için(+20 level üstü) taç ile gelen geliştirmeleri daha rahat yapabilirsiniz

3. FARUK™

FARUK™ User

genel olarak toplar iyi diyeyim 25 yetenek kalede önemlı olanlar açık

4. sonikaz

sonikaz User

Sizin için ışık daha karlı gibi gözükmekte.Küçük slotları keserken amiral toplarını kullanın onlar size oyuk gülle ile daha fazla hasar avantajı sağlamakta, büyük sistemde ise 30 kiloluk toplarınız var ise onları yerleştirip sıkabilirsiniz

5. FARUK™

FARUK™ User

30 kilolukmu :) vudu topu bile depoda var 30 luk kaldımı kullanan :d

6. sonikaz

sonikaz User

Gemi durumunuzu bilemediğimden 30 luk üzerinden örnek verdim elinizdeki topları tanıyorsanız zaten sıkıntı yaşamazsınız.Yeni bir kaç üye oluyor onlar kullanmakta 30 kilolukları :D

7. yumi

yumi User

kar oranı olarak bakarsanız gülle başına ışık ana gemisinden 1 gülleye 1 inci alıyorsanız behomoth ana gemisinden 1:1.2 harrowstormdan 2.0 inci alırsınız. rakamlar örnek tabiiki.

8. atlas42

atlas42 User

Ben ışığı beheden daha kærlı olarak görüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.