Hangi Taşları Takmalıyım?

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve jokerrmurathan tarafından 11 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darbe tasi olmadan canim 310k. Sizce 130k darbe tasi + %25 hasar onleme mi takmaliyim yoksa %25 hasar onleme + %16.5 kacinma sansi takmaliyim?

2. İlker00

İlker00 User

wslik mi farmlık mı gemi dizecen benim önerim hasar önleme + kaçınma + isabet olasılığı + top hasarı

3. Genel olarak farmlik ama wsde de is yapsin istiyorum. Acaba dp'mi 350kya cikarmaya calissam sonra hasar onleme + kacinma mi yapsam. Zaten buyuk gemiler her turlu batiricak ama benim seviyemdekiler vurunca savasi kaybetmek istemiyorum

4. -onur824-

-onur824- User

kaleler yeteneklerden hasar önleme kaçınma açıksa ve/veya sv3 çeviklik eğitimcin varsa düşünme kaçınmayı tak direk. yok eğer hiçbiri yoksa %16.5 kaçınma tek başına etki etmez darbe puanı tak.

5. Sagol cevap icin. Yeni konu acmak istemedim, evcil hayvana hasar onleme + isabet mi yapiyim yoksa hasar onleme + top hasari mi

6. -onur824-

-onur824- User

öncelikle kaçınma varsa savunma-kasılma modlarında kullandığın pete kaçınma+hasar önleme öneririm. Bu durumda gemiye de kaçınma takmalısın. (Yukarıda yazdığım gibi.) Yok eğer kaçınma taşın yoksa hasar önleme+isabet öneririm. top hasarı gereksiz, hasarı öyle çok artırmıyor.
    Birçok npc'ye de yüksek isabetli vurmak gerekiyor. 15 levelsen bile, isabetle pek işin yoksa, örnek veriyim mesela uçurum haritasına giriyorsan fiyatı yüksek olan uçurum güllesi yerine havai sıkacaksın diyelim, bazı npc'lere yüksek isabetli vurmazsan havai pek etki etmiyor.

jokerrmurathan bunu beğendi.
  7. Tesekkurler.

8. Mister_No

Mister_No User

savaş gemisi olarak kasılma gemisi olarak
    top hasarı top hasarı
    isabet taşı kritik taşı
    kaçınma hasar önleme
    dp puanı kaçınma

pet pet
    isabet taşı kritik taşı
    kaçınma hasar önleme

9. Trabzonluu

Trabzonluu User

Savaş Tasarımı
    Top hasarı + İsabet taşı + Kaçınma + varsa kesinlikle tamir taşı yoksa dp taşı
    Özel taş olarak Yağmacı etkinliği olduğu için %50 Savaş puanı bonusu yoksa +30 Tılsım veya Zırh Plaka olarak ayarlayabilirsin.
    Pet için ise; Kaçınma ve İsabet
    Kasılma Tasarımı
    Top hasarı + İsabet veya Kritik + Hasar önleme + varsa kesinlikle tamir taşı yoksa dp taşı (Hem kasılıp hem savaşırım diyorsan kaçınma.)
    Özel taş olarak Chi gibi tılsımlara gireceksen Zırh plaka etkinlik kasacaksan Sandık taşı olarak ayarlayabilirsin.
    Pet için ise; Hasar önleme ve isabet yoksa kritik.

jokerrmurathan bunu beğendi.