Hangi Sw ye Başlamak İdeal Olur

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ●●ĠĹДĎŶДŤŐŘ●● tarafından 21 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr3 sunucusundayım normalde iyi sayılacak da hesabım var ama gelişmiş gemi çok olduğu için belli bir yerden sonra yükselemeyeceğimi düşünüyorum şu an ideal başlanabilecek oyuncu sayısının az olduğu tavsiye edeceğiniz server var mı

2. Espanole

Espanole User

Esenlikler dostum, Global Amerika 1 sunucusunda başlamanı tavsiye ederim ve eğer başlayacak olursan yardımcı olabilirim orada Türk ekibimiz var.

3. İncelerken baktım lig puanları vs de düşük sanırım global amerikada çok gelişmiş hesap yok. Kalabalık bir server mi biraz bilgi verebilir misin muhtemel bu sw de başlayacağım birlikte de oynarız

Espanole bunu beğendi.
  4. Global avrupa 8 De de Başlayabilirsin En Son Açılan Sunucu Zaten Mega Server Gii Kalabalık Değil ama Yinede Kalabalık Ve Zevkli Çok Türk Var Bir O kadar da Yabancı var :) Oyuna Yeni Başlayan Çok orada 4/1 PVE Günü

5. Espanole

Espanole User

Esenlikler tekrardan dostum, gelişmiş gemiler olduğu kadar yeni başlayan oyuncular da olduğunu söyleyebilirim ama asla TR sunucularında hissettiğin şeyi burada hissetmezsin Global Amerika 1 sunucusunda her zaman dişine göre adamlar olur ve bu hoş bir rekabet ortamı yaratıyor.

6. Başladım bile dostum global amerika 1 e

7. CABBAR

CABBAR User

global amerika 8 de hayatta kalmak zor aga onu bil.sakın gitme .

8. Espanole

Espanole User

Esenlikler dostum, oyun içi nickim ᴇsᴘᴀɴᴏʟᴇ bana ulaşırsan sana yardımcı olacağım...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.