Hangi paketi almalıyım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cengizcc96 tarafından 18 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cengizcc96

cengizcc96 User

Kolay gelsın oyuna yeni başladım gemım 123 tane 25 lik topla dolu sizce hangi paketi almalıyım 50 amıral topu olan mı gemı tasarımı olan mı yada bildğiniz başkavarsa yardımcı olabılırmısınız

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Öncelikle bütçeniz ne kadar?

3. cengizcc96

cengizcc96 User

Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkur ederim 20 30 40 lira harcayabilirim şimdilik

4. AlınTeri

AlınTeri User

2 kere amiral paketi çekmen faydana olur,gemi paketinide çekmeni tavsiye ederim, ya da korsan kutusunu alabilirsin ( 50 küsürdü sanırsam), gerisine şimdilik para verme, ilerde paran olunca vudu topu çekersin, gerisinide emekle kolaylıkla halledersin.

5. amiral paketi + katlayıcı :) :)

6. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Öncelikle oyunda kalma süreniz uzunsa kesinlikle Katlayıcı Paketi'i öneririm çünkü bu sayede kazanacağınız inci miktarıyla istediğiniz dalda geminizi geliştirebilirsiniz,verilen paketlere bağımlı kalmazsınız.Ayrıca bu sayede topladığınız mojolar sayesinde malzeme ve hatta özel harita biriktirebilirsiniz ki bunlar gelişmenizde size çok fayda sağlayacaktır.Oyunda kalma süreniz uzun değil ise önerileri ve kendi düşünceleri göz önüne alarak karar verebilirsiniz.

7. katlayıcı paket önerisine sonuna kadar katılıyorum ama BOT lar yüzünden MAĞDURUZ ve bu ay içerisinden yaptırım olacak dendi inş olur
    bizdede katlayıcı var ama pır bulmak sıkıntı sadece sistem keserken yanında olursa alıyorum anca bize BOT larla ilgili müjdeli haberi inş verirsiniz.

8. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Biz de sizler gibi oyuncu olarak mağdur oluyoruz ve aynı hisleri paylaşıyoruz elbette :).