Hangi Gemiyi Geliştirmek Daha Mantıklı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve lavitron tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lavitron

lavitron User

Beyler benim 6 yıllık bir hesabım var. Uzun zaman sonra tekrar başladım ama doğal olarak çok vurmuyor.Oyukla 3800,3900 civarı. 14. seviye olduğundan dolayı admiral de kesemiyorum. Gemide 6 Vudu topu 30 tane 30 luk top diğerleri karışık 25 27.5 lik. Sizce bu gemi gelişir mi yoksa yeni bir hesap açıp daha iyi şeyler yapılabilir mi. Bir de gemide ilk kaleler mi toplar mı yetenekler mi geliştirmeliyim sırasıyla yazarsanız sevinirim

2. neden gelişmesin gemin ışık , ışığı elinde tutan bir alyansa gir ilk olarak kalelerden rampanı 6/6 yap ondan sonra biraz yetenek yap.

3. 300 tl para ayır sıfırdan gemı aç venezuela hesabı ile sıfırdan yap. full vodo olur taşlarda çok guzel olur. artı TR serverınde açma yabancı serverleri denee. TR çok kalabalık.