halan giremioz oyuna:D

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ASES[stm] tarafından 25 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ASES[stm]

ASES[stm] User

tam iyi güzel etkinlik ama ne gadar iyi olursa olsun elde edebilecegin kar bellidir
    bu yüzden zaten oyuna pek giremioz girmeye çalıştıgımızda ise yine giremioz çok kötü bir sorun oyun oynuoz ama giremioz acilen düzeltilmesini istiyorum ve hatanın bize verdigi zararın giderilmesini lütfen:D iyi çalışmalar dilerim:D

2. dünde yazmıştım cevapladınız fakat sorunu ben anlatamadım heralde 1pazara teklif verilmiyor 2kristal alamıyorum incimvar 3incimvar kalelerde soruvar dümen bodoslama vs veöbür kale yerleri okişareti aşağı yukarı hareket etmiyor tşk

3. ya arkadaş oyuna giremiyoruz diyenlere gıcık oldum artık. giremiyoruz diye birşey olamaz. geçmişi çerezleri falan temizle girmezse ben burdayım. bende de bazen tıkanıyor açılmıyor temizleyince giriyor hemen.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sorunları iletiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.