Hala anlayamadigim lig sistemi :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Scofield tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Scofield

Scofield User

Mrb. Smdi bnm toplam elit puanim 9 milyon dun sezon basladi ve bu sezon da 1 milyondan fazla elit puan kastim bnm suan lig atlamammi gerekior yoksa 4.5 mil elit puanmi kasmis olmam lazim? Bu arada en dusuk ligdeyim.

2. valla bende anlamadım bu lig sisteminden aynı sorun bendede var 1 milyon kastım şimdide 4,5 m kasman lazım diyor ne saçma en alt ligde kaldım bakalım kaç sene sonra üst lige atlayacam:)

3. Scofield

Scofield User

Cevap yokmu ya bırısı cevap versın?

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Önemli Not: Elit level sistemi yeni lig sistemi ile değiştirildi. Anlamı şu: Artık elit level diye birşey olmayacak! Şimdi sadece bir sonraki lige çıkabilmek için gerekli olan elit puanınız olacak.

Bir üst lige nasıl çıkarım
    Bir üst lige yükselmek için bazı yeterlilikler sağlanmalıdır.
    • Aktif olmanız gerekli
    • İçinde bulunduğumuz sezonda minimum 1.000.000 elit puan almış olmanız gerekli.
    • Daha üst lige çıkabilmek için toplam elp puanınız yeterli olmalı (yukarı bakınız)
    • Ligin en tepesinde olmanız gerekli.
    (bu liginizde ne kadar oyuncu olduğuna bağlı. Kullanıcı adınızın yanında yeşil bir ok gördüğünüzde bir üst lige çıkabileceğinizi anlamış olacaksınız.

merkez ekibe iletildi beklemedeyiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.