haksızlık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Askentli tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Askentli

Askentli User

efendim böyle saçmalık olmaz o kadar ugrastım o kadar güllem gitti ve öldürdüğüm halde son saniye öldüm diye ödüller gitti bu haksızlık gantrili öldürmüştüm ben bitmişti lütfen ödüllerimi istiyorum.... resim çektim resmi nereden atıcam kanıtlayayım

2. Mapi başarıyla tamamlayıp deniz haritasına düştüyseniz ödülünüzü almanızda sıkıntı yaşamazsınız.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Bitmişti diyorsunuz ancak son saniye öldüm diyorsunuz. Hangisi oldu anlayamadim ama eger battıysanız yapacak bir şey yok bir telafi söz konusu değil.

4. Askentli

Askentli User

efendım ben öldüm ya düşman gantril % 0 can ile hayatta kaldı dıyordu yani ben tam onu öldürdüm sonra ben öldüm bu sekılde oldu o kadar ugrastım zaten ne zaman bı haksızlıgı soylesek hep bosa soyluyoz ne support ne sız hıcbızaman yardımcı olmadınız bu seferde olamzsanız bırakıcam zaten 5 6 arkadasım da bıraktı bu kadar olmaz dunya para verıyo mıllet buraya gantrıl ölünce iş biter abicim amaç o değilmi ben onu öldürdüm % 0 can ila hayatta kaldı dıyordu yanı öldü ben hakkımı isterim ...

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Yuzde 1 den az cani kalinca yuzde 0 ile hayatta kaldi diyor. Bakin hayatta kaldi demek öldü ya da batırıldı demek degil. Siz kendi hataniz yüzünden boşa harcadığınız güllelerden bahsedip kimse yardim etmiyor diyorsunuz. Tabiki batıramadiginiz NPC için kimse yardim edemez size. Ayrıca oyunu oynamak ya da oynamamak sizin elinizde sizi karariniz, bizi ilgilendiren bir durum değil.

6. Askentli

Askentli User

bak şimdi ustaa beni dinle sen bi ben öldürüp öldürmediğim canavarı iyi bilirim ve siizn girip bu kontrol edebilme yetkiniz var buyruın bakın ben yalan konusacak değilim eğer derdiniz yardımcı olmak olsa idi haklılığımı girip bakarak sizde tasdiklerdiniz sizin amacınız yardım değil köstek olmak son vurusu yaptım öldü yalan atacak değilim ayrıca ben bırıyle vs attıgımda %1 canı kalınca %1 yazdıgınıda gördüm merak etmeyın cocuk degılım ben zaten sızın bu adaletsizliğinizi bütün oyuncular biliyor bariz belli kontrol ederseniz görürsünüz öldürmüşmüyüm öldürmemişmiyim...

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Buyrun öldürmüşseniz seyir defteri yazınız belli sonucta, supporta yazın incelensin hesabınız.

8. Amaç haritayı tamamlamak, ne emblaya ne gantrile ölmeyeceksiniz, gantril ölmüşse haritadan çıkana kadar emblaya ölmüşsünüz, tılsım vb. kullanabilirdiniz. Sizden başka bu konuda şikayet yok, adalet demek siz ferdinizin isteklerini yerine getirmek değildir sayın Askentli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.