HAKSIZLIK!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Øschl☢Vs☢кєbab[TĦX] tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2 hafta önce Clash eventten kazandığım Leo'yu bitirdim nimet alamadım. Daha 10 saat öncede Libra bitirdim yine alamadım. Şaka gibisiniz...

Leo Bonus haritası :
    Bu haritayı bitirdiğinizde garanti olarak eski ödüllerine ek olarak aşağıdaki ödülleri alabileceksiniz.
    7 günlük kristal nimeti
    7 günlük vudu güvertesi
    Bitiriş ödülü olarakta aşağıdaki ödüllerden bir tanesini kazanabileceksiniz.
    45 günlük %7 top hasarı
    30 günlük kristal nimeti
    30 günlük 75.000 Darbe puanıı
    30 günlük vudu güvertesi
    25 ışınlanma, 15 Kana susamışlık, 10 sis bomnası ve 2 İmpratorun ganimet kesesi
    Libra Bonus haritası:
    Bu haritayı bitirdiğinizde garanti olarak eski ödüllerine ek olarak aşağıdaki ödülleri alabileceksiniz.
    3 günlük kristal nimeti
    Bitiriş ödülü olarakta aşağıdaki ödüllerden bir tanesini kazanabileceksiniz
    45 günlük %7 top hasarı
    14 günlük kristal nimeti
    15 günlük 75.000 Darbe puanıı
    14 günlük vudu güvertesi
    25 ışınlanma, 15 Kana susamışlık, 10 sis bomnası

2. Bu meseleler bence haksızlık değil çünkü mesela sen kale günü yokken kale açarsın ertesi gün kale günü çıkar. Bu olayda öle Senin 10 saat önce bitirenle 1 hafta once bitiren arasında bir fark yok o da alamadı sende alamadın bu yazıların faydası olacagını sanmıyorum

İyi Oyunlar...

3. Kimseye faydası olmasa bana olur. İçim de kalmamış olur...

4. Bence sporta yaz buradan olmaz:))

5. özkantr

özkantr User

ona bakarsan adam 6 ay once bıtırdıgınden de aynı odullerın eklenmesını ıster