Haksız Yere Ban Yemek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »K◦İ◦Ŋ◦G«1[*DH] tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Bilindiği Üzere Oyunla İlgili Bazı Konuşmalar vardır Bunlar. Bugün Altın Kastınmı ? İnci Kastın Mı ? diye

Kasma Kelimesi Türk Dil Kurumunca İşi Yapma İşi Yapmak Anlamına Geliyor..

Gelelim Konumuzun Asıl Meselesine Çheette Rakip Arkadaşımız Siz Burda Savaşırken Arkadaşınız Kasılıyordu Demesi Üzerine Bende.

[`°Φىмคиℓı_Ðøиคимคىı: NUTELLLAAA**41 he Kassın ma Ne Olacak :D]

Ve Bunu Yazdım Diye 7 Gün Çheet Banı Alıyorum Hatalı Sistem Banları Yerine Adminlere Yazdım Konuşmalrımın İncelenmesini istedim Bana Verilen Cevap Şu Şekilde

`°Φىмคиℓı_Ðøиคимคىı: NUTELLLAAA**41 he Kassın ma Ne Olacak :D
    harfleri ayırarak yetkililerden kaçamazsınız. banınızda hata yoktur ''kaşınma'' demişsiniz

Kasılmak Kelimesi İle Çok Af Buyurun [Kaşınmak] Kelimesi Aynı Şeymi Çheetteki Görevli Arkadaşlarımızdan Ricamız Oki Kelimelere Dikkat Edilmesi Ve Elini Vicdanına Koyarak Bu Görevi Yapması Gerektiğini Düşünüyorum Birazcık Adil Olun Bu Şekilde Ban Yemekten Art Niyet Ararım Saygılarımla..`°Φىмคиℓı_Ðøиคимคىı

2. SiMaleYan

SiMaleYan User

cümbür cemaat küfüre sarılırsınız artık...ne yi ban kardeşim bunun ................
    181/22576929

3. SiMaleYan

SiMaleYan User

4. SiMaleYan

SiMaleYan User

cvp ver arkadaşım buna neyin 30 günü bu ..................

5. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

eger yetkili baninizda hata yok dediyse yoktur.

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

ikisi birbirinden farklıdır. iddaa ettiğiniz harfler yan yana olsa dediğiniz doğru siz bastırarak üsttüne üslük sisteme yakalanmamak için harfi ayırırsanız bann alırsınız. kastın mı kaşınma kelimeleri. kassın ma yapmışsınız. s den t arasında 4 tuş var üstüne üslük ma ekini ayrı yazmışsınız halen iddaa ediyorsunz. bitişik yazsanız sistem bannlıcak. hadi diyelim s ve t harfleri birbirine girdi. ma daki a harfi ı harfiyle a harfi arasında en azından 12 tuş var. bu tarz şikayetleri sabit konuya yazın konu açmayınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.