Haksız Ban Ve Cmlerin Adam Kayırmaları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Emİr_PaŞa tarafından 19 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [65/T.С] 65/»Ãsiℓ~YüяєK«: 65/⋆Oىмคиเι_Ðσиคимคىı⋆ tmm soleyım aksam gelınce sana bı guzelık yapalım :D
    65/⋆Oىмคиเι_Ðσиคимคىı⋆: 65/»Ãsiℓ~YüяєK« Ben Ona Güzzellik Yaparım
    65/⋆Oىмคиเι_Ðσиคимคىı⋆: Şimdi Oyununza Dönün Neşenize Bakın..
    [65/T.С] 65/»Ãsiℓ~YüяєK«: 65/⋆Oىмคиเι_Ðσиคимคىı⋆ lafta kalmıyacak aksam ıcrat yapcaz merak etme .d
    Sistem: Administratör tarafından belirli bir süre yasaklandın!

Sayın Yetkililer Osmanlı Donanması Olan Kişiyim Arkadaş Yazıyor İşlem Yok Cevap Verince Ban Alan Kişi Ben Oluyorum Atan Kişinin Bu Arkadaşın ya Filosundan yada Aynı Alyans Oyuncusu Olduğundan Eminin Çhette Adam kayırmak Deyil Adeletli Bir Şekilde Görevlerini Yapılmasını Ve Bu Gibi Cmlerinde Uyarılmasını Rica Ediyorum..

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Öncelikle söyleyeceğim şudur ki hiçbir yetkili kimseyi kafasına göre banlamaz, banlayamaz. Siz CM olsanız birini sebepsiz yere banlayamazsınız, çünkü sizi kontrol eden üstleriniz de var. Ayrıca aynı anda birden çok CM aktif halde.

İkinci söylemek istediğim şey ise şu, "ben ona güzellik yaparım" derken kastettiğiniz "güzellik" kendisine altın kasmak falan değil herhalde? Siz orada bir ima ediyorsunuz, imalar sonucu olarak ise ban alabilme ihtimaliniz var. O kişinin banlanmadığını nereden biliyorsunuz?

Üçüncü ve son söylemek istediğim şey ise, banınızdan şikayetçi iseniz bunu supporta yazmalısınız, foruma değil.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.