HAKKINIZI ARAYIN HARITA KATLAMASI YAPANLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Black*Hawk* tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle şunu Söylemek istiyorum arkadaşlar yapanlan hiç bir hile tek Taraflı değildir onu söyleyerek konuya başlamak istiyorum Sayın oyun koruyucuları oyun sistemine açık verip sonra bu kadar insana ban vermeye hakkınız yok bu oyunun sistemini burda banlan hiç bir oyuncu hiç bir şekilde açık bulamaz bu sizin tarafınızda eğer bi şekilde sağlanmasa bunu sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz yaptınız sahtekarlıktan başka bişey değil.oyun Kuralları olarak sizin hiç bir oyuncuyu uyarmadan sonsuz ban vermeye hiç bir şekilde hakkınız yok çünkü sistemin açığını oyunucunun suçu değil sistemi çalıştıranların suçu şunuda belirtmek istiyorum oyunun genel kurallarından sen bizim sozleşmemizi fes etme gibi bi hakkın yok. Burada tüm ban alan Arkadaşlara söylüyorum oyun genel kurallarını iyi okuyun ve Detaylı bi dilekçe düzenleyin oyunu sistemi yoneticilerine posta ile yada kargo ile PTT ile Gönderin Hakkınızı arayın. DESTEK VERIN

2. kardeşim iyi hoş diyorsun benim gemim de banlı fakat uyardılar yalan yok şimdi ayrıca giş kurallarında her ne olursa olsun oyun açığını veya oyunun herhangi bi bugunu bulduğunuzda kullanmanız halinde cezalar uygular diyor :) ama şu konuda haklısın sonsuz ban çözüm değil :)

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Anlaşılan siz hiç GİŞ kurallarını okumamışsınız. Okusanız genel kurallarda fes etme gibi hakkın yok yazmzdınız

8.3 Önemli nedenden ötürü fesih

kullanıcı ceza kanunlarını ihlal ettiğinde

kullanıcı, Bigpoint tarafından işletilen oyunlara ait kurallarda belirlenmiş olan çoklu hesap yasağını (bakınız yukarı md. 1.2) ihlal ettiğinde

kullanıcı Pushing yasağını ihlal ettiğinde (bakınız yukarı md. 1.2)

kullanıcı yetkisiz Script yasağını ihlal ettiğinde (bakınız yukarı md 1.2)

kullanıcı hata suiistimal yasağına uymazsa (bakınız yukarı md. 1.2)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.