Bug / Oyun hatasi HAKKIM OLAN VIP' yerine Süresiz Bann Almak..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kaptan-II.Derya tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet yanlış duymadınız dün gece 2 adet boş sandık açtım ve oyundakilere sordum foruma sor onlar vip olması lazım dediler ve admınlerde aynı şeyi söyleyip sorunu ileteceklerini ve supporta bildirmemi söylediler bende support'a oyun içinde gerekli ekran götüntüleriyle birlikte durumu anlattım bana ilk önce ,bişey yapamayacaklarını söylediler,daha sonra Forum adminin'in yazdığı cevabı yolladım ve bana lütfen kendi email adresinizden cevap verin dedi, ama ben yazarken özelelikle kendi eposta adresimi yazdım oyundan. çünki email benim üstüme değil Ozaman bizim üst komşunun oğlu vardı onun emailine kayıt ettirdik 7-8 yıl önce... ve ben almadım üstüme öyle kalmış, ha istesem şimdi alırım sorun değil, bana gece nin bir vakti saat 2-3 olabilir lütfen kendi emailinizden cevap verin diyor,diyorum email üstüme kayıtlı değil eğer hakkım olan vip'yi verecekseniz yarın gidip konuşacağım ve cevap veririm ama vermeyecekseniz boşa uğraştırmayın gidipte boşa rica edip cevap atmayim nasıl olsa ekran görünlerini vs. verdim.
    Bana vermeyeceklerini ve kayıtlı emailden cevap vermemi ısrarla söylediler belkide 10.karşı maili attım bana ters gittiler en sonunda da (şuan 02.07.2015- 15:50) civarlarında küfür ettim haklı yere çünki Hakkım olan şeyi vermedikleri gibi benimle dalga geçiyorlar verecekseniz incelediniz verecekseniz gidip yarın onun hesabından cevap verecem dedim bana vermeyeceğini söyleyince dayanamadım 15-20 saat dir uğraşıyorum ve en sonunda patladım, ve benim 15 level 21.sınıf full gemimi, Bannladılar, ve bana...
    [BU EMAİLDEN YAZDIKLARINIZ GEÇERSİZDİR DİYİPTE ORADAN YAZDIGIM KUFUR IÇIN BANN ATTILAR EĞER BU ADALETLIYSE SIZIN ADELET VE VICDANINIZDAN ŞÜPHE EDERIM]

Hakkım olan vip vermemek için gemimi kapattılar en sonunda

2. Dostum küfürün haklısı olmaz kendini belki haklı durumda iken haksız konuma düşürmüşsün kural gereği kendi mail hesabından cevaplaman gerekir bir gün sonra asıl mail hesabından cevap yazsan aynı vıpliği verirlerdi belki bu gibi durumlarda üstelemeye gerek yok haklısın eğer sandık boş çıktığında vıplık veriyor ise senin bunu istemen bir oyuncu olarak en doğal hakkın ancak küfür yazarak hakkını alamazsan supportun anlayışla karşılayacağını umuyorum banını açacaklardır.

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2015
  3. Whoops

Whoops User

Geçmiş olsun. Sanırım support sizin ters bir hareket yapmanızı bekliyordu, yaptınız ve banlandınız. Başka bir konu ise "haklı yere küfür ettim" diye bir cümle ben daha önceden duymadım. Böyle birşeyi kimseye kabul ettiremezsiniz artık. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. 3000 inci için de bu kadar patlamanıza gerek yok bence, ucunda VİP'lik olsa bile.

4. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

küfür etmiş olman seni her türlü haksız yapar

5. yumi

yumi User

arkadaşım hata senin sen 7-8 yıldır kendine bir e-posta alıp hesabı kendi üstüne almalıydın( 0 hesabın sana ait olması nerden belli olacak?). bu hesabının posta adresinden işlem yapman gerekir. bu hesap güvenliği için gereklidir. senin düşüncene göre herhengi biri farklı e-posta adresi ile supporta istediğini yazabilir. burada bence ban da haklı değil. (ip den atılmadıysa) . yoksa çoğu kişi başka hesaplar hakkında hakaret içeren mesaj atabilir art niyetli olarak. ama ben supportun bu problemide gözönüne alıp ban attığını tahmin ediyorum.

6. OSMANLI

OSMANLI User

Küfrün hiçbir geçerli sebebi olamaz! Hele ki bir oyun için! Yapılan uygulama bence gayet yerinde olmuş. Gelgelelim bir mağduriyetiniz varsa, banınız açıldığında -tabii eğer süresiz kapatılmadı ise- giderilir diye düşünüyorum.

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

küfür etmenin mantıklı bir açıklaması olmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.