Hadi mantikli cevap verin ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaos-firtuna tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beta seafight serverinda tas acigi deyip en guclu TÜRK filosun 3 yetkili gemisi kapatildi sadece bu 3 gemi mi yapti tum servirda olan acigi neden digerleri kapatilmadi bigpatron sizden mantikli cevap bekliyorum diycemde siz den once forum adminleri herzamanki fevkalede cevaplarin vererek konuyu kapaticak ve ben yeni konu acma geregi duyacagim

2. AlınTeri

AlınTeri User

Mantıklı cevap şu :Beta serverı test amaçlı bir serverdır. Orda aldığın ban vs hiç bir durum için hak iddaa edemezsin.... Ayrıca anlamıyorum sizi. Beta geçici bir şey sonuçta. Oraya vaktinizi ayırmanız pek bir saçma geliyor.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

türk sunucularımız var supportlarımız onlarla ilgileniyor oradaki problemleri şikayetleri merkeze rapor ediyor.beta sunucuna supportlarımız maalesef bakmıyor, nede olsa test sunucu pek önemli değil, orada olup bitenler programcılar tarafından biliniyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.