Hadi Her Şeyi Açıkça Konuşalım 2015 Ocak Ayı Sınırsız Banlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Ziqo* tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *Ziqo*

*Ziqo* User

İyi günler,

Bu konuyu tekrar açma kararı aldım çünkü öteki açtığım yerde kapatıldı. Olayı artık uzatmayacağım. Sadece şunu demek istiyorum. Benim 3 hesabımın 2 tanesi ban yedi. Ne hikmettir bilinmez bir tanesi ban yemedi. Bu gemiler İngiltere 1 serverında. Tahminime göre red alyansı adminleri been-there-too ve Serengettispirit benim gemilerimin oyunda olmasından hoşnut değil :) Asıl konuya geçelim ki sırf 2 gün görünmez gemileri gördüm diye sınırsız ban aldım. Hesabıma harcadığım binlerce lira falan hikaye oldu :) her neyse sağlık olsun.. Yetkili bir admin gelsin o zaman her şeyi açıkça konuşalım. Ben buradan, forum kullananlarının çoğunun bilmediği her türlü programı hileyi söyleyeyim, sizde onları da sınırsız banlayın. ADALET dediğiniz kavramı herkese uygulayın, sadece bize değil!

Saygılar,
    Seafight Contravolta