Öneri Güzel ve zevkli bir oyun için !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangileri olmalı (istediklerinizi oylayabilirsiniz

1. 1

oy sayısı 8
    42,1%
  2. 2

oy sayısı 12
    63,2%
  3. 3

oy sayısı 10
    52,6%
  4. 4

oy sayısı 8
    42,1%
  5. Hiçbiri

oy sayısı 3
    15,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saçma sapan tartışmayın forumda tartışmak için chat var :D neyse konuya dönersek 8-9 senelik oyun geçmişimde çok fazla saçma konular gördüm bu konuda rakip olacak düzeyde.

2. göktürk

göktürk User

27 level için otoriter batırmamız isteniyor ancak otoriter npc'si 500 keskin bakışlı keseceğizde öylece çıkacak ve şansa son atışını almaya çalışacağız. 500 limitinin düşüülmesini ya da valencia'ya gibi belli saatlerde atılması daha uygun olmakta. yetkili arkadaşlarının ilgilenmesini rica ediyorum.
    teşekkür eder kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2017
  3. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @göktürk ,

Forum kuralları gereği, büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Lütfen mesajınızı düzenle seçeneğinden düzenleyiniz.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen forum içerisinde arama yapmadan konu açmayınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2017
  4. çAğRı

çAğRı User

@göktürk 300 keskin bakışlı npcde bir atıyor. tavsiyem filo olarak değil alyans olarak keskin bakışlı kesin. çaldırmamak için son atışı ejderha ateliyle yapmayı deneyin. bizde çok zorlandık yeni lvl ulaşmanın zor olacağı söylenmişti

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2017
  5. Şuan zor geliyor ama tamamlayınca keşke daha zor olsaydı da 2 haftada değil 1 ayda yapsaydım diyeceksin. Bittikten sonra yapacak bir şey kalmıyor ne yazık ki

6. Selam Arkadaşlar,
    Herkezin bir bottur şikayeti var özellikle yeni başlayan arkadaşların pırıltı botu kullanan kişilere şikayet etmekte ama şikayetler ve supporta yazılan yazılar görünüyorki boş bunun önüne geçmek için benim size geliştirilmesi gereken önerim
    1.Pırıltılar günde belirli bir miktarta toplanmalı (misal günde 300 pırıltı)
    2.Pırıltı desteki diye bir paket olmalı alan kişi (misale göre 2 katı toplayabilmeli 600gibi)
    3.Altın ile de pırıltı destegi alınmalı 10m altına (+50 pırıltı destegi)
    4.Pırıltı destegi yerine katlayıcı alınınca günde 600 toplabilir de olabilir
    5.Oyun ekranında Barut zırhı felan gösteren yerde gösterge olmalı 15/300 diye ne kadar topladıgını ne kadar toplayıcagını gösterecek
    6.300/300 veya 600/600 oldugunde aynı 1-4 deki gibi bu gün içerisinde daha fazla pırıltı toplayamassınız demesi olacak

Not = Değerler tamamiyle salladım yapılırsa yazılımcılarımız o güzel matematikleriyle bize güzel bi değer çıkartırlar :D

Diger Önerim görevler bu önerimde günlük görevler degişmesi degil sabit görevlerin degiştirilmesi veya üstüne yeni görev eklenmesi bu nasıl olacak 1-20 lvl arası sabit görevler var demi işte onlara yeni görevler eklenmeli benim önerim
    1.Mesela 5 lvl olan birisi 5lvl görevinde 1 Başak Haritası vurması ve düşmanları temizlenmesi istenebilir ödülüde 5 bin inci olur 20 lvl adam 10 yay haritası vursun 100 bin gülle verin veya 1 hafta viplik
    2.Şuanki görevlerin ödüllerinin kesinlikle degişmesi 19 lvl adama demişsiniz ki git 60 big taipan kes ee 1k inci :D dalga geçer gibi adam kesermi hiç kesen varmı 150 k tp belki tp için keser ama ben adamın yerinde olsam tentakel butu toplarım 30k inci ver ne bilim 2 gün vip ver adama 50k gülle ver böle degişiklik olması lazım

Bu önerim geçekleşirmi bilinmez ama gerçekleşirse kesinlikle oyuncu kitlesi artar önerim şu
    yeni bir tılsım bu tılsım içerikleri nasıl olucak
    1.Acemi tılsımı bu tılsıma belirli bir tecrübe puanı altındaki oyuncular girebilecek (5 lvl duran full gemiler giremeyecek)
    2.Tılsımda tantakel gibi ama farklı 100k canlı bir npc dalaşacak ışık gibi ışıkta 200k canları var 250 inci veriyor 100k canlı npc 75 inci verecek karlı gibi durmuyor demi fakat
    3.Burda kimse birbirine sıkamayacak pve gibi
    4.ışık ana gemi 100k inci veriyor bu 20k vericek veya 30k ama oyuncular oyuk gülleside sıkabilecek
    5.sistem gemileri çok az vurucak çünkü yeni oyuncuların canı 100k -150k
    6.Sizin kazanmanız için bigpoint :) yeni bir paket voov buda ne
    7.paket içeriği acemi tılsımı inci arttırıcı paketi %30 fazla inci alıcaksınız paket katlayıcı gibi olucak ama biraz ucuz olmalı ki yeni başlıyanların şevki kırılmasın

Not = benim düşüncem bunların yapılması işe yarar bi uygulama olucaktır bölelikle pırıltılar haritada artıcagı için bot kullanmayan arkadşlarımız pırıltı çok diye katlayıcı alma yoluna giciek ve daha çabuk gelişecekler

7. 600 pırıltı ne ya :) 10 sn 3 tane alsan 100 sn 30 1000 300 10000 3000 yani 3 saat yakın bir zaman sen 600 pırıltıdan ne cıkar biliyon mu 10 tanesine 5 mojo katlqyıcı legbayla 100 tanesine 50 mojo 1000 tane pıra 500 mojo demek ki ben günde 1000 tane topluyorum ve bu pırıltının kısıtlanması olması saçma adam günde 10 saat aktif 4bin pırıltı toplamak istiyor 2-3bin mojo kascak inci atmak istemiyor bot yüzünden veya yeni başlıyan yüzünden toplamasın mı 900 hızı var toplar hakkı kısıtlamakla olucak bişey değil bu o zaman bu bot harita vuruyor leviath kesiyor artık günde 30 sunburst veya leviath keselim demek gibi bişey bu
    2.fikrin güzel ama 10 yay cok fazla demişssin oyukla 2-3 saatte bitiyor haftada 1 tane bitirenler var tüm haritadn bi tane yapıyor
    Ama mantıklı fikir 2.cisi

8. adam zaten misal değerler vermiş :)

9. Evet ama kısatlamayla olcak iş degil ben onu anlattım devamında

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2017
  10. bence 7-24 botla pırıltı toplanlar için mantıklı ama sen illa ben ellede o kadar topluyorum dersen tebrik ediyorum ben 10-20 topluyorum bırakıyorum :)

11. İhtiyacım varsa bide katlayıcı alıp para verip legbaya cevirdiysem yetenegi neden toplamim ki enayimiyim ben?

12. 3 saate 1000 tane toplasan katlayıcıyla 2000 tane günde ideal bi değer bence yapılması lazım

13. kaddarr

kaddarr User

gemim full ama yazdıklarının hepsini destekliyorum.

Ali*BaBa*S55 bunu beğendi.
  14. ha diğerleri baya güzel öneriler hepside yeni oyuncuların oyuna tutunması için güzel öneriler bende destek veriyorum

15. O öle olmuyor 1000 tane topluyon 700 tanesi tp vudu puanı ama ışıktan karlı velhasıl uzun lafın kısası bu arkadaşın 1. Fikri tılsıma girip günde 100bin gülle atma hakkın var gibi bişey ama 2. Fikrinden snrası güzel

16. Her zaman her filoyu aratarak bulamıyoruz özel karakter oluyo farklı bi durum oluyo yapıştırma yaparken boşluk kalıyo vs. Bu durumu önlemek için filodaki bir üye dışarda boşta filosuz olan bir oyuncuyu filoya davet edebilse daha iyi olmaz mı ?

17. Ben filomda 2-3 aydır hiç çıkmadım.
    Evet özel karakter genelde filo kısaltmaları ama yapıştırınca bir tane silersiniz
    He 2günde bir filo değiştiriyosanız bilemem.
    Oyunu gelişmiş olmasını gösteren bir özellik olur eğer öle bişey olursada ama oto engelleme butonuda olsun :)

18. ya nasıl arkadaşlık daveti butonu var filoya davet butonuda olabilir yeni başlayan oyuncular içinde rahatlık olabilir

19. atlas42

atlas42 User

Bence de güzel olabilir. Baktın adamın oynayışını beğendin hemen o anda davet edebilirsin. Grup daveti göndermek gibi.

20. uqrkrdmr

uqrkrdmr User

Casus sistemi hakkındaki önerim şu;

Casus sisteminde birine casus atmak için id sini arayıp bulmak zaman alıyor, casus sistemine id kaydetme ya da favori sistemi yapılabilir mesela favori listesinde kullanıcının yanına bir icon koyulacak ve o icona bastıgımızda o kişiye casus atıcak otomatik olarak oyuna eklenirse büyük bi kolaylık olur.

İyi oyunlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.