Öneri Güzel ve zevkli bir oyun için !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangileri olmalı (istediklerinizi oylayabilirsiniz

1. 1

oy sayısı 8
    42,1%
  2. 2

oy sayısı 12
    63,2%
  3. 3

oy sayısı 10
    52,6%
  4. 4

oy sayısı 8
    42,1%
  5. Hiçbiri

oy sayısı 3
    15,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sonra bana yok efendim sen İngilizsin diyorlar Menetli :D

2. BAĞIMSIZLIK GÜNÜ NPC LERİNİN VAR OLAN SAYISININ ARTIRILMASINI İSTİYORUZ OYUNCU ÇOK FAZLA YENİ OYUNCULARA ALT LEVELLERE BİRŞEY KALMIYOR BİZİM YÜZÜMÜZDEN

3. Somberlain

Somberlain User

Gene kalmaz ki alt levele, kesip ışınlanıp onları da keserler, daha fazla inci kasan gene siz

4. Somberlain

Somberlain User

Bence de değişmeli. Verdiği gemi geliştrime ödülü ilk 100e veriliyor ilk 100deki adamların zaten bole bi şeye ihtiyacı yok, kaç milyon puan kasan adamlar. O ödül saçma gibi kalıyor yanında.

5. atlas42

atlas42 User

Yazınız büyük harfle olunca okunması zorlaşıyor. Bir de alttakini deneyin.

6. LÜTFEN SEAFİGHT KORSANLARI KATILIM SAĞLAYALIM

7. 06BABA14

06BABA14 User

kalkarsa eger mojo guverteyı sandıklara koymaları lazım 3-5 gunluk olarak cunku cogu kısı mojoyu pır lardan toplayıp kasıyo

8. atlas42

atlas42 User

Yani botlar sandıkları da topluyor. Etkinliklerde sıralama da yapıyor. Buna kökten çözüm bulmak gerekir. Oyun böyle hiç zevkli değil. Bot kullanmayanlar da kullanmadığı için enayi olup çıksın. Ah adalet, geç gelen adalet...

9. Bence kaldırılmamalı çünkü çalışan insanlar var sürekli oynayamıyorlar bu adamların gemisi gerimi kalsın yani hemde bir sürü para yatırıyorlar bence bot kaldırılmamalı hatta resmi olmalı diğer oyunlarda oluyor

10. Olur mu ya kaldırılmamalı ne demek peki bot kullanmayan insanların emeği ne olacak ? Buna acilen bir çözüm bulunması gerekiyor

11. yok daha neler bot bonus vuruyor o zman hairtalarımı alsınlar benim 63 haritamı da alsınlar htta ısık tılsımını beho kapatsınlar npcleri hritdan kaldırsınlar bazı etkinliklerde her haritaya atıyor etkinlik gemisi KARA KOÇ mesela bottakiler yuzunden pırıltı mı kalkarmış ufak gemı nerden bulcak ıncıyı mojoyu

12. Merhaba,

Bot illegal yollarla oyuna entegre edilmiş veya edilmeye çalışılan bir programdır. Oyun kurucusu, yapımcısı, ve yönetcileri ile ilgili hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bot kullanan player(oyuncu) er yada geç yakalanıp cezası verilmektedir. bir takım bot kullananlar için bu görüşünüzün onay bulacağını sanmıyorum. Bilhassa pırıltı kavramı seafight'in genlerinden gelen birşey. Oyunun başladığından beri bu içerik olmakta. Yani bir kişinin veya ufak bir topluluğun yapmış olduğu yanlışın sorumlusu olarak tüm serveri gösteremeyiz. Yeni oyuncular pırıltıdan çok faydalanmaktadırlar.

Ayrıca başlıklarınızı ve konu mesajlarınızı bundan sonra küçük harfle yazmanızı rica ederiz.

iyi oyunlar

NightWish66 ve ●ђр● bunu beğendi.
  13. Somberlain

Somberlain User

Neden her işine gelmeyen görüşe kırıcı cevaplar yazıyorsun, olur olmaz bu konuda sıkıntı yok, sert cevaplayınca dediğin mi oluyor anlamıyorum

14. iyi forumlar dilerim benim sahibem deilsin beni eleştirmek istiyosan sayfama yazabilirsin ben buraya eğlenmeye geliyorum seni beni eleştirmene gelmiyorum
    NOT:profilimdeki mesajları okumadan siliyom

15. Somberlain

Somberlain User

İşte eğlenmeye gel tmm da, insanların fikirleri üzerinden eğlence yapma. Yaptığın hareketleri görüp nasıl ceza vermiyolar zaten anlamış değilim.

16. dostum işine bak benim mesajlarıma değil ben fikrimi yazdım seni bağlamaz benim yazdıklarımı eğlence olrk goruyosn seni eğlendirebiliyosam ne mutlu bana ve rahatsız olyosan okumazsın beni karalayıp durma 2dir durduk yere rahatsız ediyorsun senin konunu saymıyorum.ben veya burdaki forum yetkilileri senin çalışanın değil nerde rütben gecıyor bilmiyorum ama burda rutbe kavramın yok bi daha sana cevp verme gereksiniminde bulunmıcam ve senden de aynı seyi olgunlugu bekliyorum iyi forumlar...

17. Somberlain

Somberlain User

çok olgunsun çok devam böyle

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.