Öneri Güzel ve zevkli bir oyun için !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangileri olmalı (istediklerinizi oylayabilirsiniz

1. 1

oy sayısı 8
    42,1%
  2. 2

oy sayısı 12
    63,2%
  3. 3

oy sayısı 10
    52,6%
  4. 4

oy sayısı 8
    42,1%
  5. Hiçbiri

oy sayısı 3
    15,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. suddenjade

suddenjade User

Mantıklı çünkü yeni oyuncuların ada zevki yok

2. Lig sistemi iyice zorlaştı maalesef. Rakip parası tüm serverlar genelinde veriliyor öyle kıyaslanıyor. yani 999. olan ve 1m puan kasan kişie aynı rakip parası alıyor , 101. olan ve 50-100m kasan gemide aynı rakip parasını alıyor. bu bence haksızlık..
    benim önerim bu lig sisteminde rakip parasını herkesin kendi serverında değerlendirilmesinir aynı eskisi gibi.

3. beatdovne

beatdovne User

Lig sistemi ne zaman serverlara göre değerlendiriliyordu ? ben neden hatırlamıyorum

4. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Lig sistemi her zaman tüm sunucular için ödül dağıtımı yapmıştır. Lig sisteminde daha rahat elit puan kasılsın diye haritalardan elit puan kaldırıldı. Ödül sistemi ise etkinlikte mantık çerçevesinde düzenlenmiştir. Dolayısıyla elit puana göre ( sıralamaya ) ödül verilmesi mümkün değildir.

Bol eğlenceli ve kazançlı oyunlar.

5. DELGADO*

DELGADO* User

Etkinlik sıralaması içinde aynısı geçerli 11. İle 99. veya 100. Kişide aynı ödülü alıyor sıralaması ve puan olarak arada küçük yada büyük fark olsada :)

6. _-LEON-_

_-LEON-_ User

Bu konuyla ilgili Forum Modun dan alıntı yaparak konuyu açmak istiyorum, daha önce açılmadı sanırım çünkü bulamadım.

• Güvenli limandaki adanın boyutunun küçültülmesi: Güvenli limanda birçok kez içeride hareket etme gereği duyuyoruz ve bu ekstrem büyüklükteki ada hareket yeteneğini sınırlıyor.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba @_-LEON-_

Benden alıntı yapmışsınız dediğiniz gibi, durumun zaten farkındayız çünkü daha önce bu konu açılmıştı.

Yani zaten bizim bildiğimiz bir fikir için ayrıca konu açmanıza gerek yok, anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar.

8. o şekilde düşünürsek TR3 serverinda gümüş rütbede en yüksek puan bende ama bende gümüş rütbeyim benden 3 milyon rütbe puanı düşük gemide gümüş rütbede ara rütbe mi çıksın yani. Sıralama olayı bu bir yarış düşün burun farkıyla 4. olan adamda kürsüye çıkmaz yarışı tamamlayamayıp sonuncu olanda

9. DELGADO*

DELGADO* User

Tamam işte ondan bahsediyorum bende :D

10. Bu sistem hayatın her yerinde böyle olan bir şey. Bak birde böyle düşün sen üniversite sınavına girdin. İstediğin üniversite ilk 1000den alım yapıyor sen 1001.sin seni almadı aynı şekilde 300000. yide almadı anlatabiliyor muyum hayatın her yerinde olan bir sıralama sistemi neden oyunda değişsin

11. TR1-TR2-TR3 Serverleri olarak ŞEHİTLERİMİZ için 4 adayı ŞE - HİT- ÖL - MEZ olarak sabitledik. Ve ne kadar ödeyemesekte vefa borcumuzu ödemeye çalıştık.

Seafight Yönetimi olarak bu adaların darbe puanlarının sınırsız yapılmasını ya da vurulamaz konuma getirilmesini biz oyuncular olarak diliyoruz.

Önerilerimizi dikkate aldığınızı pek görmedik fakat bu önerimizi lütfen yerine getirin.

Gereğini ARZ ederiz.

slone726 bunu beğendi.
  12. ksr1907

ksr1907 User

Katılıyorum. Sanal ortam dahi olsa, bu bir iyi niyet ve vefa göstergesidir. İnsanoğlu nankördür, çabucak unutur. O sayfayı her açtığımızda şehit yazısını görelim ki aklımızın bir köşesinde her zaman yerleri olsun, duamızı alsınlar.

sancaktar123*_¹_* bunu beğendi.
  13. ŞE-HİT-ÖL-MEZ ADALARIN BÖYLE OLMASI GEREKİYOR..

14. selami

selami User

15. Aynen öle oyunda olsa sonuçta biz TÜRKÜZ

16. aynen ölümüne destek gerekli masrafı neyse karşılamaya hazırım yada hazırız

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba arkadaşlar,

Hepimiz çok isteriz tabiki o dört adanın oyun içinde sabit bir şekilde kalmasını ancak böyle bir önerinin teklif edilmesi bir yana, sistemde adaların sabit tutulma imkanı dahi yokmuş.

Aslına bakarsanız iki dakikalığına oyunu bırakıp dost düşman o adayı geri almak hiç zor değil, vuranlar da elbet belli oluyor, ordan burdan hepimiz görüyoruz kim vuruyor kim kolluyor biliyoruz :) Keşke sabit kalsalar ama dediğim gibi mümkün değil.

İyi oyunlar.

18. Hp kesinlikle haklı oyun içinde savaşırız ederiz hatta itemleşiriz ama söz konusu milli ruhsa oyunun bir değeri yok bırakalım vuran vursun kimin vurduğunu herkes görüyor gerekirse tüm Mega TR bu konuda birlik oluruz gideriz o adayı söke söke geri alırız

19. Selâmlar Arkadaşlar,

Milli ruh böyle birşey işte.Ne olursa olsun bu bir oyun.Bunu hiçbir zaman unutmayalım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.