Öneri Güzel ve zevkli bir oyun için !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangileri olmalı (istediklerinizi oylayabilirsiniz

1. 1

oy sayısı 8
    42,1%
  2. 2

oy sayısı 12
    63,2%
  3. 3

oy sayısı 10
    52,6%
  4. 4

oy sayısı 8
    42,1%
  5. Hiçbiri

oy sayısı 3
    15,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mu®αт

Mu®αт User

hiç bir şey yapamazsınız :D sonuçta adamlar şirket ve para kazanmaları lazım.

2. top parçalamak iyi fikir bence FİKİR olarak iyi fikir arkadaş bişeyler yazmışta şakşakçı felan emek vermeden oynayan bi arkadaş yada oyun şevki olmayan veya parayla gemisini fullemiş bi arkadaş 3-4bin tl ile gemi fullemek kolay uğraşak 30lukları kristallendirmek baya zordu bizim gibiler için ve fikir olarak şu elde kullanmak istemediğimiz artık fazla ihtiyacımız olmayan itemleri bişeye dönüştürme fikri mantıklı olabilir.

sonuçta bu bir oyun ticari kar gütmek şirketin hakkıdır ama itemleri dönüştürmek şirkete zarar vermez kendi eşyanızı pazardan satma muhabberi illaki suistimal edilir şimdide pazarı kapatanlar var trilyonlarca altını ücreti karşılığında bi üyeye satan yokmudur sizce :)

3. Oyuk güllenin kendi değeri zaten 20 :D onun yerine amiral toplarına seviye gelebilir sandıktan tonca topladık
    Görünmezlikte pek bir sıkıntı yok bence olması gerektiği gibi ya da alıştığımdan öyle
    Grupça girilen haritalar mevcut hatta önümüzdeki etkinlik hem mini oyun hem grup haritası var
    Oyunda 20'nin üzerinde elit gülle var daha değişik ne yapabilirler ki :D

4. Kardeşim oyuk gülle için kale gelsin verdiği hasarı artırsın.Grupça girilen haritalar hep olsun neden etkinlikten etkinliğe olsun ki? 20 üzerinde gülle olabilir ama pazarda veya başka bir yerde satılmıyor.patlayan gülle gibi herzaman satılsın istiyoruz galiba okumadın konuyu :)

(ve oyunu kulanırsan sevinirim)

5. S_m_R

S_m_R User

Belirli eşyalar sandık anahtarı,gülle,zıpkın ve zincir gibi itemler sadece altın karşılığında satılması güzel olabilir bunda herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. adam sandık anahtarını satmak istiyorum elinde 10 tane var 100.000.000 altın karşılığında satar hem o kazanr hemde başkaları böle olabilir ama top direk kristal inci vb gemi geliştiren ürünler satılamasın böle olabilir. Haksızmıyım arkadaşlar

6. Pazar yerinde bir teklif verdiğimizde teklifimiz öncekilerden yüksekse bize geçiyor, burada bir sıkıntı yok. Ama eğer biri sizden fazla fiyat verirse bizim önceki verdiğimiz sıfırlanıyor.
    Bence verilen teklifler üst üste birimeli. 10m verdikten sonra verdiğimiz 10m tekrar verildi olarak değil de 20m olarak görülmeli.

7. Senelerce bu konu yazıldı hatta pazar yerinin gerçekten değerli olduğu zamanlar da yazıldı. Şuan pazar yerinin değeri yok değişim olacağını zannetmiyorum. Ah bir zamanlar o pazar yerinden mavileri takmak vardı geminin altına :)

slone726 ve ¢σмвαтινє™ bunu beğendi.
  8. göktürk

göktürk User

HAKLISIN KARDEŞİM MİLYONLARCA ALTIN KASARDIK ONLARI ALABİLMEK İÇİN AMA ŞİMDİ SADECE BİR NOSTALJİ OLDU. PAZAR YERİNE SADECE ÖZEL ÖGELER ÇIKTIĞINDA AÇIYORUM. DOĞRU BİR YERE DEĞİNMİŞSİN TEBRİK EDİYORUM. BENCEDE ARTIK ÖGELERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMALI... :)

9. simbi tılsımı koydular bi ara ben aldım tekliflegene koysunlar gene alım olma mı?:D

10. Sürekli satılmasına gerek yokki güllenin adam bi alışta 1-2mil alıyor bi daha çıkana kadar yetiyor oda oyuk için kale çıkarılmasın direk hasarı 40 olsun taş gülle felan kaldırılsın zincirli oyuk bide 40hasar veren bi gülle olsun grupça girilen harita dediginden anladıgım mesela basak grup girilsin oda saçma olur hiç batmadan sürekli inci kasmak

11. Oyun almış başını gitmiş. Vudular kıyamet topları dünya kadar kale ve yetenek. Sıfırdan oyuna başlayan birinin deli gibi inci toplaması lazım parıltılardan. Oyuna yeni başlayan biri de katlayıcı alıp aylarca pırıltı toplamaz.
    Mesela benim gemimde rampa 6. 19 yetenek var hasar üzerine. Oyukla 7-8 k vuruyorum. 5.seviye 25lik top var. Benim belki abartısız katlayıcı çekip 3 4 ay pırıltı toplamam lazım. Diyeceksiniz etkinlik kas güzel inci veriyor. Ee iyi diyorsunuz da etkinlikte bile kasılmak için gemi orta seviye olmalı. Işık haritası hem kar ettirmiyor hem de ben nedense o haritaya hakim bir filoya giremedim hiç. Neyse uzatmayalım önerimi yazayım
    Nasıl ışık haritamız var oyuna 2 harita daha eklensin. Basit görev yaparak giriş hakkı alalım ya da pazarda bileti satılsın.
    Biliyorsunuz ışık haritasında yeni ve yabancıysanız batmanız 10 saniye sürmüyor. (En kötü adam 3 saniyede 30 40k hasar veriyor) her neyse birinci haritaya girebilmek için 5 level ve altı. Ikinci haritaya girmek için 14 level ve altı olmak gerekecek.
    Birinci haritadayken kullanabileceğiniz top sayısı maksimum 135 top iken sahip olabileceğiniz en fazla darbe puani 150bin, vudu puanı 100bin. Böylelikle aylarca level atlamayıp ışıkta kasılan gemilerin aksine 2.7 saniyede bir oyukla 10k hasar veren 500k sadece dp olan gemiler olmayacak. Ayrıca bu haritada gemidekiye kıyamet topu ya da gidip de 5. Seviye vudu koyamayacaksınız. Amiral ve altın ile alınan toplar koyulabilecek. Yine aynı baskın haritaları gibi levele uygun npcler olacak belli bir sayıda ana gemi çıkacak.
    Ikinci haritada ise maksimu top sayısı 250. DP 200bin vudu 250bin olacak. Bu haritada 30luk top da kullanilabiliyor olacak. Vudu topları açık olacak ama rahip bonusu almayacak ya da azaltılmış destek alacak.
    Her iki haritada da tüm yetenek ve kaleler aktif olacak.

Özetlersek; eğer böyle haritalar gelirse kimse kimseye 80-90k hasar veremeyecegi için savaş olsa bile uzun sürecek ve de en kötü oyuncu bile karşılık verebilecek.
    Botları önlemek için npc ve amiral limiti olacak şöyle ki günlük 300 küçük gemi 20 amiral kestiğimizde ya da belli bir inci kazandığımızda ertesi güne kadar npcler artık inci vermeyecek.

Kaba taslak böyle bir önerim var. Kimse kimseyi kandırmasın kimse gidip de katlayıcı alıp pırıltı toplamaz yeni başlayıp da. Eğlenmek için üye olacak gelenler adam niye bos bos dolansın. Bir sure sonra sıkılır.
    Level sınırlaması yapılıp Işık haritasi açmışlar ama gelen yabancıyı anında batırıyorlar. Ayrıca adamlar elitle size 70-80k vuruyor nasıl kasılalım burada. Işık haritasına hakim olan filo ya da alyansa zaten almıyorlar. Dediğim gibi olursa her ne kadar gelişmiş gemi sana saldırsa bile hemen batmıyorsa karşılık verebiliyorsun, hatta 2-3 kişi oynarsanız kimse dokunamaz size.
    Bu dediğim öneri ile hem oyun işleyişine etki yok. Küçük gemiler için kasılma için bir fırsat yoksa gemiyi ya bota bırakacaklar ya da oyunu bırakacaklar.

*Ω«M€RT»Ω* ve Somberlain bunu beğendi.
  12. Ayrıca bu bot önerim genele de yansıtılabilir.
    Oyuna bir iki kural getirirsiniz mesela ışıkta filan belli bir gemiden sonra inci vermesin. Pırıltı toplarken belli bir pırıltı adetinden sonra altın inci hiçbir sey vermesin hatta toplanamasın. Belli bir bonus harita yapılabilsin
    Yukarıda yazdıklarımı 24 saat yapıyorlar. 24 saat kimse ışıkta gemi kesemez, pırıltı toplayamaz. Harira yapamaz. 24 saat uyanık kalamaz insan. Ee hesap paylaşımı da yasak getirin şu kısıtlamaları bota bıraksalar bile fazla kasılamasınlar.
    Ya da getirin genel kısıtlama. Son 24 saatte toplam 18 saat online olmuş gemi 6 saatligine askiya alınsın otomatik olarak.

Çok güzel iki öneri oldu bence. Bot kullananlar hariç sevecektir oyuncular. Herkes kolay gelsin :)

13. beatdovne

beatdovne User

ışığı geç 5 level durup benden güçlü gemiler var acemi koruması içinmi nedir anlamadım etkinlik 5 level altına atmayıncada gelip forumu işgal ediyolar :D

14. şahsen kendi adıma 3 haftadır oyuna girmiyorum girdiğim zamanda 1-2 saatten fazla durmam ama bu demek değil ki 1 kişi 24 saat oynayamaz. Çok tanıdığım var 24 saat 30 saat oynayıp devamında 15 saat uyanmayan. Bunu süreyle veya inci miktarıyla sınırlandırarak iş yapamazsın mantığa aykırı

15. 24 saat uyumaz anlarımda 48 60 saat bi gemi aralıksız olmaz sonu MAZALLAH ölüm uykusuzluktan radyasyon ışınlar açlık vede sürekli hareket halinde hiç durmuyor bu aralar biraz azalmıştı tekrar çıktılar bşr oyuncu bot old. Anlıyor bu sistem anlamıyor :)

YaAllahBilmillah bunu beğendi.
  16. İşin fizyolojisine filan girmeyelim de örnek verdim işte düzenlenir bu saat olayı. Haftalık yine yapılır. Siz de diyorsunuz 24 saat oynuyor 15 saat uyuyor. Botları savunmaya gerek yok şimdi :D demek istediğimi ilk mesajlarda anlayan anladı zaten :D

17. Günde belirli bir sayıda pırıltı toplanması iyi fikir pırıltı botunu çürütülmüş olunacak ama bu 24 saatten fazla olunca askıya alınması saçma ben 30-35 saat oynadığımı biliyorum uyumadan :D gerçi sonra 1 gün uyuyorum ama benim gibi uyumadan oynuyan arkadşlarımda var askıya alınması iyi değil ama pırıltıda hem fikirim zaten başka oyunlardada bunun benzeri örnekleri görmek mümkün

18. Prıltı günde belirli bi sayı toplanması kötü olur zaten toplamıyoz bide kısıtlanırsa hiç toplanmaz bide bir gemi 60saat açık kalıyor ama şöle 3-4 kişi kullanıyor he buna ben bişey demem ama buda ysak bildiğim

19. Malesef ben sizin kadar eski oyuncu olmadığım için hala patlayan gülleleri ve kristallerimi pazardan alıyorum. Benim gibilerin çok ihtiyacı var yani.

20. Filolarında bir lig sisteminde değerlendirilmesi lazım artık yeni oyuncuları oyunda görmez olduk.

Önerim;

Normal lig sisteminde olduğu gibi filolarda lig sistemine göre şekillensin ki bu sayede yeni oyuncularında filo savaşları,ada alımları gibi eğlenceleri ilk seviyelerde tatmaya başlasın ki oyuna bağlansın ve kalıcı olsun.

Diğer alyans sahibi arkadaşların hakları yenmemesi adına mevcut ada olmayan haritalara adalar yerleştirilebilir.

Lig sistemindeki puan hesaplamaları aşağıda belirttiğim şekilde olabilir ;

- Sahip olduğu ada sayısı.
    - Oyuncuların tecrübe puanı

Işık haritasındaki gibi adaletsizlik olmaması için belli kriterleri sağlayan filolar bir üst lige direk çıkmaları gerçekleştirilebilir.

Benim fikirlerim bu kadar arkadaşlar konuya dahil olalım fikirlerinizi paylaşın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.