Güverteleri nasıl ayarlayacağım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve eray0909 tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray0909

eray0909 User

arkadaşlar oyuna uzun bir süre ara vermiştim bu süre içinde oyuna bir sürü şey gelmiş şimdi bunları öğrenmek istiyorum

10 tane elit güvertce olunca bunların kaç tanesine direk kaç tanesine korsan kaç tanesine top koyuyoruz ya da hangilerinden hiç koymuyoruz?

bazı oyuncular var neredeyse 50 bin vuruyorlar benim şu an 25 kiloluk yaklaşık 120 topum var 3000 altınlık topla yaklaşık 2200 vuruyorum neden bu kadar düşük benim atağım?

teşekkürler...

Son düzenlenen: 30 Nisan 2014
  2. Forumda da bulamadık Adminler bilgilendirebilir mi ?

3. kardeş oyun artık okadar çok ilerledi ki yani düşün kaleler var yetenekler var güverteler var toplar var her biri de çeşit çeşit bazı oyuncular bunların hepsini hasara yönelik yapar bazıları hız yada işte menzil vs söylediğin adamlar her birini fullemiştir dediklerimin başka bi açıklaması yok ayrıca daha fazla hasar vuramamanın nedeni 25 lik toplarının olması mesela amiral topu olsa full sana söylüyorum yaklaşık 4k vurursun oyukla buda normal bi oyuncu için gayet ortalama bi değer kalesiz falan ama tabi bu dediğim yetenekleride saymadım sadece amiral toplar ve güverteler full se- ayrıca işte petler pet yemleri hatta ve hatta özellikle tasarımlar 100 dse lik olarak hasar artışı verdiği için...

4. başka bi açıklaması yok zaten senin kat edeceğin daha çok yol var

5. eray0909

eray0909 User

teşekkürler peki ben şu ana kadar hep 25 lik top aldım , oyuna yıllar sonra girdiğimde bir çok şey değişmişti ama ben bunları incelemeden önceki yaptığım gibi hep 25lik top almaya devam ettim ama şimdi gördüm ki daha iyi toplar çıkmış, bu 25 lik topları amiral toplarına ya da onlara eşdeğer güçte başka bir topa dönüştürebilir miyim

6. yani :D sana tavsiyem ya biraz para harcıycaksın oyuna tasarım inci vs için ya da daha kolay bi sv de başlıyabilirsin

eray0909 bunu beğendi.
  7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

genel ve teknik sss kısmını inceleyin size faydasını göreceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.