Güverteler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by .desertylmz., Jan 7, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selamlar.

Bende 7 adet Elit Güverte var ve içlerindede 10ar tane 15 kiloluk top var. Darbe olasılığı 45 yazıyor 45*10=450 450*7= 3150 olduğuna göre benim 3150 mi vurmam gerekiyor yoksa yanlış mı hesapladım ?

Her Elit Güverte alışımda sayfayı yeniliyorum, çıkış yapıp tekrar giriyorum ama; vuruş gücü ya aynı yada 50-100 falan artıyor. 1900 ile 2300 arası vuruyorum yani 2500-3000 arası vurmam gerekmez mi ?

Oyunda, sunucuda veya hesabımda bir sorun mu var acaba ? Geçenlerde vuruşlarda sorun var denmişti.

Hesap adı: *Mert_Onbasi*
    ID: 149/41900946

Kontrol eder misiniz lütfen ? Teşekkürler, kolay gelsin.

Last edited: Jan 7, 2014
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hesabınızda sorun yoktur.. bir topla güllenin verdiği darbe puanının yüzde yüzü yerine % 45 olasılıkla tabi bu olasılık hep aynı olmuyor değişebilmektedir.
    hata yoktur anlayacağınız. vuruşllarınız normaldir yine de hata olduğunu düşünüyorsanız idinizle supporta yazınız.

NoMercy and yAkubiS like this.
Thread Status:
Not open for further replies.