güverteler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .ĢŘǾŠVДTЄŘ tarafından 10 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu güverteler böyle mi kalacak hala bilgi yok mu eğer böyle kalacaksa bu çirkinliğin mantıklı açıklaması nedir yok eğer hataysa sizce ufak bir grafiksel hatayı düzeltmek bu kadar zor mu gerçekten? Özellikle bigpatron adminim sizden rica ediyorum bu konu hakkında bilgi zira genel merkez ile en etkili iletişimi sizin kurduğunuzu düşünüyorum. teşekkürler

2. ve bu konuyu bu kadar öğrenmeyi istememizin sebebi sonuçta biz bir oyun oynuyoruz, güverteler yan yana dizili iken de görsel olarak daha çok keyif veriyor geminin görünümü ne kadar güzel ise oyunu oynama isteğimizi o kadar etkiler. kolay gelsin.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda bir bildirim gelmedi akşama diğer ülkelerin raporlarını kontrol etmem gerek şayet halen rapor edilmedi ise ilgili birime rapor ederim.

4. Ben slots kısmını kapalı oynadığım için sorun yok ama rütbe olayı nişanlar gibi olsa güzel olur, açıp açmamak bize kalsın.