Güverteler ve + darbe puanı ve + hasarlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OxyGeN tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OxyGeN

OxyGeN User

Malumunuz oyunda inci güverte,kristal güverte(seviyeli) ve diğer güverteler(nimetler , mojo ,abanoz fildişi) bulunmaktadır.
    ****Güvertelerin para ile satılması normal yada vıp ile sürdürülebilmesi. Fakat diğer güvertelerin oyunda bu kadar geliştirme varken şansa bırakılması çok kötü diye düşünüyorum . Onlarda satılabilir yada bir karşılığı olabilir diye düşünüyorum.
    ****Gelecek olan kilometre taşları ile zaten seviyeler arası bir darbe puanı ve hasar verme farkı olacak ( taşların seviyelerinden dolayı). Haritalardan çıkan ekstra vuruş ve darbe puanları gereksiz olacak. haritalardan bunların kaldırılıp barut zırha dönüşmesi sağlanabilir.

BUNLARIN YAPILMAMASI ORTA VE ALT DÜZEY OYUNCULARIN OYUNDAN ZEVK ALMASINI ZORLAŞTIRIR. İNSANLARI OYUNA ÇEKMEK YERİNE SOĞUTABİLİRSİNİZ. LÜTFEN BAZI ŞEYLERİ YAPARKEN ESKİ ZORLUKLARI DA KOLAYLAŞTIRIN. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .

2. Adam haklı gibi ama sonuçta bu oyuna ne kadar para verirsen o kadar iyisin oyunun olayı bu PARA

3. OxyGeN

OxyGeN User

Para ile satılmasına yada karşılığının alınmasına karşı değilim. Sadece oyuncu düzeyleri bu gibi şansa kalan bufflar özellikler her neyse artık bunlarla belirli olmamalı. Parası yada karşılığı alınsın amenna .

4. aynen bıraz daha kolaylastırılabilir oyun katılıyorum sana oyuna biraz daha ilgi artar.