Güverteler Hk

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **HEYBELİADA** tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    ben bir süredir oyunda değildim tekrar geldiğimde ekranda güvertelerimizin artık görünmediğiniz gördüm. güverte sisteminde değişiklik mi oldu? eskiden güverteyi geliştiyorduk şimdi ne yapacağız? birde genel görünümde PLATZE simgesi ne işe yarıyor? bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum kolay gelsin herkese
    saygılarımla

2. evet sistem değişti artık hiçbir oyuncunun görünmüyor platzeyi açınca değişik bi güverte görünümü sadece sende görünür

3. görüntü kirliligine çözüm olmuş fakat isteyen açıp kapatabilmeliydi savaşlarda kapardık . :(

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

https://board-tr.seafight.com/threads/trans-modification-system-milestone-5-goersel.57556/ bu kısmı incelemeniz size yardımcı olur.

5. Tragula

Tragula User

Düşmanın gücünün gizli kalması mantıklı oldu.

6. yeni başlayan birisi teklif yerine inci vericek sanırım artık ama biraz kaba olmuş

7. Plateze dediğinde gemideki top sayısı yazar

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  8. Yine geliştirme mevcut ancak daha farkli sekilde. Yuva falan satin aliyorsunuz fotumu biraz arastirirsaniz o konuyu bulabilirsiniz.