GÜVERTELER GERİ GELSİN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗●PΛŔΛŃǾŔMΛĹ™●亗[155] tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Görünümü Beğendinizmi

1. Evet

29,9%
  2. Hayır

70,1%
  1. Merhabalar bu yeni görünümden hiçbişey anlamadık . Gemiler çıplak kalmış gibi oldu. Biz boşunamı para veriyoz alıyoruz o güverteleri şekil dursun diye alıyoruz gemide. Siz gidip kaldırıyorsunuz. Böyle saçma iş olmaz. Bundan 2-3 Sene önceki tasarım olsa ne kadar güzel olur nimet ve kemik mojo güverte .

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  2. Biraz eskiye dönelim diyoduk adamlar 7 yıl birden geriye attılar madem güverteleri kaldırcaktınız oyunun şeklini bozacaktınız neden kristal nimetinin şeklni bozup yanına kraliyet nimeti koydunuz veyatta madem güverteleri kaldırcaktınız neden abonoz fildiş igüverte için mojo güvertenin şeklini bozdunuz forumda oylama yaptınız gördüğüm kadarıyla bu şekilde kalmasını daha fazla kişi istiyordu peki neden kaldırırldı bizim fikrimizin bir önemi yok ise neden foruma konular açıyorsunuz yorumlara bakıp bize gülmek içinmi ?

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  3. Evet, bu konuda bizim istediğimizn tam tersinin yapılması iyi olmadı bizim için.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  4. kartal1903

kartal1903 User

bu topları nası kaydıracaz ben onu anlamadım.güvertelere nası giriyoz la menülerden:D

5. Son yapılan uygulama anlaşılır gibi değil. Gemiler adeta çıplak kaldı, kişisel fikrim görselliğin önemli olduğu bu oyun platformunda yaptığınız uygulama hiç şık olmadı ( nimet ve kemik mojo güverte ) uygulamasına geri dönülmesi uygun olacaktır. Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.

TEK-AŞK-FB bunu beğendi.
  6. seafigh gayet güzel mantıklı bir çalışma yapmış emeğine sağlık

7. kartal1903

kartal1903 User

ya olay gemilerin çıplak kalması değil güverte alamaynlar varsa onlara satış yapacak adamlar.bi anlamadınız gitti.güverteler pazarda hiç fiyatına satılmaya başlayınca adamlar düşündü nası çözerizde bunu pazardan çıkarırız diye.:)
    aha böyle güncelledik diye çıkardılar karşınıza.şimdi güvertesi olamayan hesaplar full güverteli gibi top koyabilmek için inci harcamak durumuda:)

PLATINIUM70 bunu beğendi.
  8. Ileriki vakitlerde guverteler geri gelecek aciklamada bunu belirttiler sanirsam gülle atisida eski haline dönecek. Ancak bir tek kendi guvertelerinizi görebileceksiniz

9. kartal1903

kartal1903 User

usta güverteler pazara gelecek mi bana o lazım.yoksa şuanki şekilindemi alacağız top slotu için olan yeri.
    900.000 inci istiyor şuan top için gemide yer açmaya.sürekli önümüzü geriyor bu seafight.paramı basıyoruz biz.ihtişamlı,cezalandırıcı kutu alacaktım topları koyamıcam şimdide.:S

10. Güverteler gelmeyecek sadece görüntü olarak gelecek geminin altinda güvertelerini göreceksin. Artik kalkti güverteler sadece gelistirme var oda dedigin gibi inciyle

11. kartal1903

kartal1903 User

bu seafight fikir veren zivri zeka kimse tebrik ediyorum.adamlar cidden bu işi bilmiyor.kardeşim zaten oynayan adam güverteleri fulledi.yeni başlayan adamın önünü resmen geriyolar.ben diğer gemimde 100 altın basarak fulledim güverteleri.şimdi 400 k inci:D
    yok ya vazgeçtim bu oyuna para harcamaya değmez.

12. xperia35

xperia35 User

yanlış söyledin işi biliyorlar ki kaldırdılar amaç daha çok kazanmak pazarda altınla aldığımız güverteler onlara para mı kazandırıyordu. bence ters olacak ve daha çok zarar edecek bu yüzden çok oyuncu oyunu bırakır yeni başlayan da hiç başlamaz

13. KARAGÜLLE

KARAGÜLLE User

Güverteler geri gelsin. Çünkü seçeneklerden görünümü yükseltince tek gülle atıyo. Ben görünümden zevk almak için onu açıyorum fakat hiçbir mantık yok. Sadece bulutlar geliyo. Buda çok saçma. Güverteler geri gelsin. Yada gelmeden seçenekler kısmına böyle birşey eklensin. Görünüm güzelleştirmek için çabalarken. Başka bir eksik ortaya çıktı. Nedense bunun kimse farkında değil. Görünümü yükseltince tek gülle çıkıyo. bunun eskisi gibi olmasını istiyorum

14. adam haklı abi. dp azalmış duruyor görüntüler eskisi gibi akıcı değil.

15. Selam aradan 1 hafta geçti gemi görünümüne alışırım diyordum fakat gemi o kadar basitki halen ne bize nede bu oyuna yakışmadı. :( Bu arada gemi özelleştirme özelliği çok faydalı oldu hayatımızı kolaylaştırdı teşekkürler seafıght çalışanları.;) Tüm arkadaşlar gibi bekliyorum bende ( nimet ve kemik mojo güverte ) görünümlü günleri bence zor değil, olmamalı bu uluslar arası dev firma bizi kırmamalı. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. DOGUM GÜNÜNÜZÜ kutlarım nice yaşlara.:)

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  16. Sıfırlanmış gemi gibi. Gemin isterse on numara olsun herşeyi tam olsun nimeti tacı ama göremiyorsun.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.