güverte ve top kaybı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve APOCAN_1 tarafından 24 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. APOCAN_1

APOCAN_1 User

selam arkadaşlar benim sorunum yanlışlıkla pazardan altın ile gemi aldıgımda güvertelerimin içindeki elit toplar ile kaybolması daha sonra inci ile gemi aldıgımda bile geri gelmediler supporta yazdıgımda bu konu hakında çalışmalar devam ediyor yakında düzeltilecek cevabı almam oldu lakin bu sorun başkalarının başına gelmiş ama geri almışlarmı almamışlarmı diye konularında yazmamışlar. benim 5 elit 4 altın toplamda 9 güvertem yok oldu bu olaydan sonra 2 adet elit güverte aldım digerleri şayet gelirse bu aldıgım elit güverteler sorun teşkil edermi? zaten zor bir oyun içindeyiz bide böyle çözülmesi zor olaylarla karşılaşınca insan ne yapıcanı bilemiyor davamı açsak yoksa haram olsun diyerek oyunumu bıraksak şaşırdım...not: BU OLAY BAŞINA GELEN ÇÖZEBİLEN DOSTLARDAN YARDIM VE FİKİRLER BEKLİYORUM..SAYGILAR HERKESE...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu konuda çalışmalar devam etmektedir oyunu takip ediniz.

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.