güverte ve mojo

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yapılan yama çalışmasından sonra mojo güvertelerinde hata var 6 7 gün önce bitmesi gerek güvertem yarın bitiyorm die gözüküyor ayrıca yama çalışmalara bittiğinde ilk oyuna girişimde 336500 sabit canımın olduğunu gördüm lakin yama çalışmalara yapılmadan önceki sabit canım 342500 dü daha sonra bi gir çık yapim dedim bu seferde canımın 311500 olduğunu gördüm şimdi direklerle ilgili bir sorununuz olabilir die bir cevap yazabilirsiniz lakin şöle şimdi ilk gördüğüm can olan 336500 canda direklerim 140/140 dı daha sonra gir çık yapıp canım 311 e düşünce direkler 140/160 oldu bu nasıl oluyor bir türlü anlıyamadım direkleri yana atıp 160/160 yapim dedim fakat ortada o 20 direk de yok sözün kısası yama çalışmalarından önce canım 342500 den şimdi 311500 e düştü ayrıca gemimin hızında da bir hata olduğunu düşünüyorum

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Supporta yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.