Güverte Kristallendirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »SaЙjãч●●SinqђaЙia« tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana bilen bir arkadaş şu güverte kristallendirme konusunda yardım edebilir mi ? Kristal mağarasına giriyorum 65 kristale Sonra ki seviye:1 yazıyor bu ne demek güvertelerde toplar gibi 1 qüverteyi seviye 5 mi yapmalıyız yoksa 65 kristali verdiğimiz de qeliştirdiğim qüverteye 10 direk koyabiliyor muyum ?

2. Eski güçlendirilmiş güvertenin ismi '' Kristal güverte + '' olarak değişti..
    2. Geliştirmende '' Kristal Güverte ++ '' olarak görünecektir. Tekrardan geliştirdiğinde deponda '' Kristal Güverte +++ '' olarak görünecek..
    Kristal güverte + (10 top +10 direk)
    Kristal Güverte ++ (11 top +11 direk)
    Kristal Güverte +++ (12 top +12 direk) koyabılecen .. en fazla seviye 3 olacak..

DİKKAT : Bende bu güclendirmenin toplam 10 güverte seviye 3 için toplam kristal maliyetını ogrenmek ıstıyorum ??

3. 2800 krıstal gidiyor berk

4. tsk ederım kolay gelsın..

5. Cevaplarınız için teşekkürler ama şu cevabı almak istiyorum 1. güverte mi 65 kristale geliştirsem 10 direk koyabiliyor muyum ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.