güverte açmak için ne yapmalıyım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve anterrabae tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anterrabae

anterrabae User

merhaba arkadaşlar.

oyunu 2-3 sene önce oynadım en son. şimdi yeni hesap açtım ama bir türlü güverteleri açamadım. elit 1. seviye gemim var. oyunda güverteleri alabilmek için ne yapmalıyım?

2. Mete_61

Mete_61 User

3. Hocam oyun haritasının yukarisındaki menude gemim secenegi var oraya tıkla ordan gemi özelleştirmeye gir ordan sağdan 2.sekmeden top yuvaları olanları alırsın ama inci ilemi altın ilemi bilmiyorum

4. anterrabae

anterrabae User

şu 4 ve 5 numaralı resimlerden 5'er tane aldım ama gemimin altında güverte işaretleri çıkmadı: http://i.hizliresim.com/mGoW40.jpg

eskiden pazardan elit güverte için teklif veriyorduk şimdi yok sanırım.

5. OxyGeN

OxyGeN User

artık geminin altında güverte simgeleri çıkmıyor. sadece oyun sisteminde ayarladığımız yerde gözükmektedir.

6. anterrabae

anterrabae User

hııım, teşekkür ederim bilgi için. değişmiş anlaşılan. ve önceden altın ile teklif vererek aldığımız inci güverteleri artık inci ile almak zorunda kalmışız. e tabi yeni kullanıcılar o kadar inciyi de kasarak alamayacağı için otomatik olarak gerçek para ile alışverişe zorluyor oyun bizi. böyle giderse tekrar bulaşmadan bırakmak lazım.

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.